malakas Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 Zrobiłem fotkę fajnym pajączkom, które chciały mnie zjeść w lesie na Radarze...;)...fotki klikalne. podobne były w tunelu przy wyjściu z laboratorium X-16... przy wejściu do Elektrowni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 Szczerze ich nienawidzę ... Chyba najbardziej ze wszystkich stworów z TS2. A te dźwięki jakie wydają, to po prostu ciary same po plecach zasuwają jak się po ciemaku gra. HORROR !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 Potraktuj je z miotacza ognia i zaraz się dowartościujesz ;) panicznie się go boją Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted April 3, 2011 Author Report Share Posted April 3, 2011 Tak, miotacza nie było, ale była za to duża motywacja do szybkiej wspinaczki na skały...;)...Była jeszcze chimera ,ale pająki ją zjadły w pięć sekund. Te stworki to rodem z HL 2. Najbardziej nienawidzę ..POŁAMAŃCÓW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 Połamańce w tym modzie są wyjątkowo żywotne zarazy jedne. Ale poprę tutaj Yurka jak mi zagrzechocze w ciemności pajączek to Boże broń i arachnofobia mi się włącza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts