czernobyl10 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Czy to już wersja finalna spolszczenia, czy nadal beta po już się pogubiłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Czy to już wersja finalna spolszczenia, czy nadal beta po już się pogubiłem? Eh czernobyl, to jeszcze wersja beta, ale zupełnie grywalna, więc możesz śmiało odpalać TŚ2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Dokładnie tak jak napisał korn06 - w pełni grywalna i możesz odpalać śmiało. Co najwyżej znajdziesz jeszcze jakieś literówki, które mi zgłosisz do poprawki (bo ciągle sie jeszcze coś znajduje ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Dobra to jutro pobiore, widze że już finał nastąpi wkrótce. Kolejny mod mad in stalkerteam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi