Jump to content

Problem z ABC sleep mod

Prophet
 Share

Recommended Posts

Tu masz linka do wersji polskiej twojego moda http://stalker.filef...ag_Mod_PL;91040

Co się tyczy wersji gry to znakomita większość modów korzysta z wersji patcha 1.004 Po za tym na czystej wersji stalkera to ty nie pograsz z modem czy bez niego bo była potwornie zabugowana.. Reasumując patch 1.004 , na to mod ABC z linka który ci podałem i wszystko powinno hulać http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cool.gif

Edit :

Doczytałem teraz ze grasz na angielskiej wersji. Cóż na Stalkerfilefront znajdziesz bez problemu inną wersje moda ABC tylko jest jedno ale , większość modów jest robiona na rosyjskiego stalkera ewentualnie później są lokalizowane na inne wersje językowe. dalej podtrzymuję że powinieneś grę spatchować . Przyczyną że mod ci nie chodzi może być też właśnie angielska wersja która miała kilka drobnych zmian w porównaniu do wersji rosyjskiej i polskiej. Co za tym idzie mod nie przygotowany bezpośrednio pod nią może wywalać.

Przeglądałem na innych forach temat tego śpiwora i muszę powiedzieć ,że jest to bardzo problematyczny dodatek. Nie wiem czy warto się brać za ten śpiwór. Dla angielskiej podstawki potrzebna jest angielska wersja śpiwora, patch nie ma znaczenia.

Dam sobie spokój z tym modem bo już próbowałem na wszystkie sposoby i nic a w internecie czytałem że z polską wersją najlepiej działa. Tak więc w najbliższym czasie kupie polską wersję językową i wtedy spróbuje bo teraz Soc dużo nie kosztuje.

kobal, ty mi przez przypadek pomogłeś bo nie doczytałeś. Ja mam wersje angielską gry do której pchałem spolszczenie razem z angielskim modem i się spolszczenie z modem gryzło, a teraz pobrałem polską wersję moda którą podałeś w linku, zainstalowałem spolszczenie i jest.

• Meta locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.

Comunity