Prophet Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Problem polega na tym ?e po tej misji co trzeba wybi? monolit w przedszkolu w prypeci po powrocie do majora nie mam ?adnej misji nawet po przespaniu si?. Patch 1.6.02 gra orginalna angielska tylko spolszczona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Je?eli dobrze cie zrozumia?em to w tej misji trzeba zniszczy? antene która jest w przedszkolu uwolni? ?o?nierza z czego? w rodzaju lodówki i uda? si? do Pu?kownika(i porozmawia? z nim) który stoi tam wcze?niej gdzie mechanik w pralni.Je?eli dalej nic si? niepojawi pochod? w pobli?u osiedla tam zacznie przemieszcza? si?pod ziemi? sygna? za którym nale?y pod??a?(to jest takie zadanie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prophet Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Ja jej nie niszczy?em tylko tam poszed?em wybi?em monolit i skontaktowa?em si? z tym majorem z pralni przez krótkofalówk? i tyle, koniec misji. To ta misja co do nas Soko?ow do??cza jak prze?yje w tunelach. A ten sygna? to jak rozpozna?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Ja jej nie niszczy?em tylko tam poszed?em wybi?em monolit i skontaktowa?em si? z tym majorem z pralni przez krótkofalówk? i tyle, koniec misji. To ta misja co do nas Soko?ow do??cza jak prze?yje w tunelach. A ten sygna? to jak rozpozna?? Aha wi?c to nie jest misja w przedszkolu(tylko w ksi?garni). W takim wypadku musisz i?? do warzywniaka gdzie b?dzie zaginiony ?o?nierz z questu. On sie sam zastrzeli pojawi si? kontroler zabijasz go i meldujesz o tym Majorowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prophet Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Bo po tej misji soko?ow z tym drugim ?o?nierzem wracaj? do pralni, to ja mam i?? do warzywniaka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Mo?esz ich odprowadzi? ale jak pójdziesz od razu do warzywniaka to b?dzie szybciej bo jest blisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prophet Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Wielkie dzi?ki za pomoc my?la?em ?e si? gra spa?ci?a a to moje niedopatrzenie jak misj? wykona?. Temat mo?na zamkn??. Wedla ?yczenia LD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi