wasyl Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Przeglądając forum.stalker.pl natrafiłem na bardzo ciekawy fix http://eupload.pl/files/6GCQGHNK/Inteli ... wor__w.rar Niestety fix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Sprawdzę co tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Jeżeli mogę wtrącić słowo ...U mnie z nową soljanką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasyl Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Masz rację malakas , na patchu 12.05 nie ma problemu , natomiast najnowszy patch 20100627 posiada wspólny folder z fixem gamedata/scripts/bind_monster i nie wiem co z tym zrobić . Na edytowaniu plików się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Jeżeli mogę wtrącić słowo ...U mnie z nową soljanką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Czy spolszczenie do 19.04 albo sam patch zawiera ,,inteligentne wypadanie '' czy trzeba oddzielnie dodać ?? A jesli tak to skąd je wziąść ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi