Salus120 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Robię zadanie dla Woronina i mam mu przynieść Komputer (walizkę) z Doliny Mroku ale w miejscu gdzie powinna być jej nie ma. Pewnie znowu jakieś błędy w grze. Ktoś miał taki problem ? Może ktoś zna nazwę pliku na ten walizkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Dokumenty dla Woronina zawsze leżą na piętrze budynku nad X18 przy tokarkach lub przy stole , w każdym razie w pomieszczeniu z maszynami . Rozglądaj się za walizką a nie za dokumentami. Jeśli ich nie ma a to mało prawdopodobne spróbuj jeszcze raz od autosave z wejścia na lokację. Czasami questowe przedmioty gubią się w teksturach jak zdarzy ci się w międzyczasie wczytać quicksave na przykład po śmierci. ale jakoś nie słyszałem by akurat ta walizka ginęła , a bardzo często jakoś nie umieją ją ludzie zauważyć . A komputer to nie dla Woronina tylko Krugłowa . Też jest zawsze w pomieszczeniu kontrolnym na dolnym poziomie X18 tam gdzie szaleje ognisty poltergeist. Tylko że najpierw o tym komputerze musi ci powiedzieć Arhara bodajże. Komputer może gdzieś zniknąć bo w X18 rozrabiają burery. I akurat potrzebnym ci komputerem mogą sobie gdzieś rzucić , albo wcisnąć go w teksturę. W takim wypadku pomaga wyczyścić cały lab, wyjść i wejść z powrotem. gra się przeładuje i komputer będzie na miejscu Ewentualnie może ci chodzi o ten dziwny zestaw audio wideo z bazy bandytów. W ukrytym pomieszczeniu w bazie gdzie dostać się można tylko skacząc na balkon z dachu powinien być komputer i list. w liście koleś pisze gdzie wyniósł drugą część zestawu. Do wioski pijawek wyniósł to ci powiem , ale o ile wiem musisz przeczytać tą notatkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salus120 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 No własnie szukałem walizki dobrą godzinę w całej Dolinie Mroku i nie znalazłem. Szukałem tam gdzie napisałeś i jej tam nie ma albo jest to błąd gry albo ktoś ją zabrał. Odpalałem grę i nic. No raczej wygląda to kiepsko pewnie zawalę zadanie. Dlatego szukam nazwy pliku na walizkę i nic nie znalazłem. Kompa dla Krugłowa już znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Nie nie wiem jaka to nazwa , ale jakoś nie chce mi się wierzyć że tej walizki na pięterku nie ma. Jak pamiętam to tam się kręci kilku bandytów , może któryś sobie ją wziął do ekwipunku. Najlepiej wczytaj sejwa z przed wejścia na lokację . Nie zwlekaj tylko idź po walizkę i czuję że tam będzie sobie leżeć http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cool.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salus120 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Pokombinuję może mi się coś uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Jakby co wrzuć screeny z tego momentu w grze, kiedy bierzesz zadanie na tą walizkę (dialogi prowadzące do wzięcia zadania i sam moment, kiedy gra wyświetli Ci komunikat o zadaniu w PDA) - postaram się cos wykombinować, gdybyś nadal po ponownym wejściu na lokację nie mógł tej walizki znaleźć http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cool.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salus120 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Dałem radę jak przystało na dobrego stalkera http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cool.gif To był jakis błąd gry, bo jak wczytałem ponownie lokację to komputer znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi