dopyl Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Mam problem ze znalezieniem przejścia z Labiryntu do Pieczary po uratowaniu syna marnotrawnego.Czy mógłby mi ktoś opisać drogę do przejscia od miejsca w którym go uwalniamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Też mi to zajęło trochę czasu, zanim z tej dziury się wydostałem ... Szczegółowe mapki masz pod linkiem: http://www.stalkerteam.pl/topic/678-mapa-zony-i-mapki-z-lokacji-soljanki/page__view__findpost__p__5044 Z tego co pamiętam, to trzeba było zejść na samo dno Labiryntu i znaleźć wyjście z dużej sali http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cool.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Dzięki Yurek już wcześniej byłem tam na dole i nie widziałem znacznika przejscia.Z mapki wnioskuje że przejście to teleport ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Tak jak pisze Yurek na dno Labiryntu. Tam znajdziesz normalny znacznik przejścia do Pieczary. Jest obok wąskiego przejścia do najgłębszych podziemi...To nie jest teleport. Zobacz fotki w zakładce Labirynt....fotka opisana tytułem.:Przejście na dno piekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Dziękuje wam - wreszcie znalazłem to przejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi