Desert22 Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Witam, moim problemem jest "wyczyszczona"wioska pijawek, a zadanie nadal nie zaliczone... sprawdzałem wioske z odległości przy użyciu lornetki z wielu miejsc i nadal nic... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest widower Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Z tego co pamiętam to kilka respi się w momencie jak włóczymy się pomiędzy domkami, a 2 bodajże w okolicach wieży. Misję wykonywałem wraz z zabraniem granatnika i bez problemów ją mi zaliczało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desert22 Posted June 24, 2010 Author Report Share Posted June 24, 2010 u mnie przy wieży było nawet 3 , a wioske obszedłem już pare razy xD teraz pijawki moge znaleźć tylko po blowout'cie ale to normalne PS. ci trzej nadal żyją, nawet gdy rozmawiam z Murkiem (wtedy zwykle spawnują się pijawy i ich zabijają ale tak sie nie dzieje) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 A w budynkach po nocy sprawdzał?? Ja tam zawsze chodziłem jak było ciemno i wszystkie bardzo ładnie wyskakiwały. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desert22 Posted June 25, 2010 Author Report Share Posted June 25, 2010 w budynkach sprawdzałem ale tylko jak było jasno, teraz sprawdze w nocy tak jak mówisz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
portals Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Ja zadanie też zaliczyłem bez problemu, jedna była w budynku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts