mati783 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 mam taką ciekawostkę, otóż w dalekim stadium gry, postanowiłem ożywić Kuzniecowa (żywe serce), gdyż nie wypełniłem jego zadań na początku. Po rezurekcji zaczyna do mnie strzelać wraz z innymi wojakami, ale - zmieniłem w plikach stosunki na przyjacielskie i nie strzelają do mnie, a Kuzniecow podejmuje ze mną dialog jak na początku gry, ale - kiedy daje mi quest na 10 butelek wódki to pojawia się zadanie i jednocześnie komunikat, że to zadanie nie udało się i koniec bajki (a już myślałem że będzie OK). Próbowałem odczekać, zwarcie, przejście z lokacji - nic nie daje ! Może ktoś wie jak temu zaradzić ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zapewne w plikach gry jest zapisane że to zadanie jest do wzięcia na przykład tylko do czasu dojścia do Baru lub tylko do zdobycia posterunku wojskowego. Tak samo jest na przykład z asortymentem handlarzy w podstawce który w miarę postępów w grze się powiększa. po prostu pewne przedmioty mają zapisane by pojawić się dopiero po wykonaniu konkretnego zadania. Znaleść gdzie to jest zapisane to naprawdę niewarte tego questa http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Możesz też zespawnować sobie nagrodę od Kuznicowa(to był chyba ten transformator do artefektów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati783 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 zespawnowałem sobie ten artmodyfikator, ale coś on nie działa albo nie umiem używać, klikam w ekwipunku użyj i znika i nic się nie dzieje, podchodzę do anomalii - nic, żadnych objawów że coś się stało ... o co może chodzić ? Może nie da się go użyć jak nie wypełniłem zadań Kuzniecowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Może tak być że bez questu nie działa choć nie sądzę. W zasadzie to masz zrobić tak : podchodzisz blisko do anomalii i wtedy używasz artmodyfikatora.Powinno ci się pojawić na ekranie artmodyfikatora co możesz przy danej anomalii zrobić i czy masz wszystkie składniki .Jak masz to klikasz coś tam , jest błysk i dalej tak samo jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati783 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 sęk w tym, że nie pojawia się żaden ekran - nic, klikam na artmod użyj, znika z ekwipunku i nic się nie dzieje, nic się nie pojawia, nic nie zmienia, jakbym go wogóle nie miał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Pamiętam że raz miałem podobny problem z Soljanką. Tak jakby zepsuł się cały folder moda i ostani sejw- znikały prawie wszystkie przedmioty gdy chciałem ich użyć: artmodyfikator, wykrywacz anomalii, detektory. W moim przypadku pomogło standardowo: założenie od nowa całej gamedaty moda i dodatków oraz wczytanie poprzedniego sejwa a wtedy wszystkie przedmioty które poprzednio znikały , teraz można było normalnie używać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi