dade6996 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Mam pewien problem... Byłem już ratować Błyskawice i robiłem dla niej questy wszystko w porządku aż gdy miałem już się pojawić w Zatonie nagle dostałem crasha i wszystkie save moje się "znikneły". Poprostu ich nie ma : / jestem bardzo wkurzony tym ponieważ wydaje mi się że chyba już prawie przeszedłem Solyanke i dostałem taki błąd : ( Mam pytanie czy ktoś by wrzucił na serwer swój save z prawie końca gry? Chciałem sobie troche polatać po Zatonie i wgl. Nie chce mi się od nowa zaczynać Solyanki i mieć stracone przynajmniej z półtora tygodnia gry non stop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 A zobacz czy w katalogu z zapisami nie ma Twoich zapisów. Jak nie to sprawdź dysk C: pod kątem błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dade6996 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Sprawdziłem wszystko nawet log stalkera był pusty nie rozumiem w ogóle tego incydentu co mi się przytrafił ; / Przeglądając dysk C:/ gdzie mam save zauważyłem że także usuneło mi inne programy ... Myślę że błąd polegał na tym że dysk usunął te pliki które nie były w użyciu ale to jest dziwne ,ponieważ akurat save z stalkera był w użyciu. Więc jakbyście mogli to wrzućcie save z końcową misją albo i nawet koniec gry żeby sobie połazić po zatonie lub po innych lokacjach... Mam najnowszą wersje Solyanki 19.04 , dopa, polski akcent ten najnowszy : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Pod wieczór, jak wrócę z pracy, poszukam dla Ciebie moich końcowych sejwów i dam Ci linka na PW ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dade6996 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Ok wielkie dzięki kolego : ) Czyli nie wszystko stracone ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Skołuj sobie na próbę jakiś programik typu Easy Recovery Professional i spróbuj odzyskać skasowane pliki (jak miałeś coś ważnego). Mam przyzwyczajenie kasowania shift+del czyli permanentnie i z pominięciem kosza (żadne cofnij nie pomoże). No i parę razy sobie skasowałem przez przypadek kilka potrzebnych rzeczy. I akurat tym progiem udało mi się odkasować :D A najgorzej było jak skasowałem sobie cały katalog XXX. Tragedia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 @ dade6996 Na PW wysłałem Ci linka do pobrania sejwów końca Solianki ;) Udanej zabawy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi