tedyt Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Wylot przy wyjściu z Dziczy. Po ograbieniu przez bandytów odzyskuje ekwipunek i idę do Woronina z walizką od Krugłowa FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: ...adow of chernobyl\gamedata\scripts\braad_test.script:46: attempt to index field 'actor' (a nil value) Nie mam pojęcia co to jest ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Pamiętam ,że zdarzały mis się błedy o podobnym logu, zawsze próbowałem standardowo -od sejwa sprzed wejścia na daną lokację, ew. od nowa gamedata. Albo spróbuj zmniejszyć grafikę jeśli masz słabego kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Ja bym spróbował co się będzie działo przy przejściu na Jantar. Jezeli normalnie przejdziesz to idź do Woronina naokoło. Jeśli też będzie cię wywalać to coś nie tak z tymi bandytami się porobiło. Wtedy sejw z przed wejścia do Dziczy i jeszcze raz od nowa wszystko Edit: Tedyt mam pytanie , czy używałeś poprawki Korn06 na lepszy ekwipunek i menu handlu z tego posta ? http://www.stalkerteam.pl/topic/2232-lepszy-ekwipunek-i-menu-handlu-w-modach-soc/page__pid__22570#entry22570 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucker64 Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Mam ten sam problem - wracam z Jantaru przez Dzicz. Niose walizke dla Woronina. Napadają mnie bandyci, nie ma fragmentu mapy schowka, a przy przejściu do Baru wypad na pulpit. Mogę wrócić na Jantar - ale do Bary nie ! Kobal napisał "Jezeli normalnie przejdziesz to idź do Woronina naokoło." Mam pytanie. Którędy naokoło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Czy jak podchodzisz do feralnego miejsca w Dziczy za tunelem to masz coś w ekwipunku, czy wszystko pochowałeś ? Warunkiem pojawienia się kawałka mapy jest to, że bandyci coś nam ukradną. Czyli coś w ekwipunku musi zostać. Odnośnie drogi naokoło Sacharow otwiera przejście z Jantaru na Agroprom za jednego pobocznego questa, a za drugiego przejście z Jantaru na Radar. To jest to "naokoło" Niestety rozwala to questa z mapą Siemieckiego.W tym wypadku ten kawałek mapy już się nie pojawi.Więc to ekstrema, ale lokalizację schowka możemy kupić u Informatora na MW za kilka artów.Prawidłowo to otrzymaniu od Krugłowa zadania z walizką bez zwlekania idziemy na Dzicz, dajemy się okraść i mapa powinna się pojawić bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 (edytowane) Mam ten sam problem. Nic nie chowałem , grafika na minimum i nadal wywal. Pomóżcie. Edytowane 8 Marca 2013 przez karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi