kmicic0 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Po przejściu do Prypeci i wzięciu zadania od Merwina wylot do pulpitu bez żadnego loga wczytuję poprzedniego sejva ładuje mi się bardzo długo przeinstalowałem grę i dalej to samo gram na win7 dopiero go poznaję może coś źle odinstalowałem proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Po zainstalowaniu Stalkera trzeba na chwilę urochomić podstawową wersję i zrobic zapis. Na to mod i spol.( zobacz kiedy pobrałeś spol. bo był błąd i niedawno Yurek wrzucił poprawioną wersję). Zdarzało mi się w czasie gry że psuł się ostatni sejw i wywalało do pulpitu z całkowicie pustym logiem. Trzeba było cofnąć się o 1 lub 2 sejwy a ten ostatni zepsuty sejw do wyrzucenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Po zainstalowaniu Stalkera trzeba na chwilę urochomić podstawową wersję i zrobic zapis. Na to mod i spol.( zobacz kiedy pobrałeś spol. bo był błąd i niedawno Yurek wrzucił poprawioną wersję). Zdarzało mi się w czasie gry że psuł się ostatni sejw i wywalało do pulpitu z całkowicie pustym logiem. Trzeba było cofnąć się o 1 lub 2 sejwy a ten ostatni zepsuty sejw do wyrzucenia. Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi