skhi Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Otóż sprawa wygląda tak .Dostałem misje od Ducha jak w temacie,Przechodzę ładnie sarkofag wybijam Monolitowców .Przechodzę do poziomu Czernobyl 1 ,Dostaję pięknie w łeb od Salomona ,gadka z nim , oddaje mi broń , tłukę z nim Monolitowców. Wchodzę sobie pięknie do bunkra sterowania i tu problem .Tak jak pisze w poradniku : Docieram do końca zakręconego korytarza wybijając po kolei : 2 pijawki i 6 zombiaków ( burerów brak a powinny być ,nieprawdaż)?Na końcu drogi w pomieszczeniu ostatnim po lewej powinien być schemat a jego niet .Zaczynałem ten poziom ze 3 razy ,myślałem że to pomoże.Do sarkofagu się cofnąłem i ponownie przeszedłem poziom Czernobyl 1 do dojścia do Bunkra sterowania .Wypróbowałem nawet 2 możliwości z Salomonem (okrada mnie ze wszystkiego i Wywalam na ziemie a potem zbieram) . CO ZROBIŁEM ŹLE GDZIE POPEŁNIAM BŁĄD W CZYM TKWI PROBLEM POMOCY BO BEZ TEGO QUESTA NIE RUSZĘ DALEJ A MODZIK JEST WZOROWY Wesołych świąt wszystkim i mokrego dyngusa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Spawn mutantów jest losowy , możesz trafić na burery a nie musisz , mogą się też pojawić później .Gdyby dokumenty wpadły w tekstury to po przeładowaniu gry by były. Masz iść korytarzami całkiem do końca jak się da i tam w ostatnim pomieszczeniu po lewej będą dokumenty.Przypomnij sobie podstawkę . To te korytarze w których lądowałeś zmierzając do dobrego zakończenia po otwarciu drzwi dekoderem z hotelu. Teraz znajdź miejsce gdzie wtedy lądowałeś , to jest właśnie ten koniec korytarzy , a pomieszczenie z mapą jest naprzeciwko .No trochę na prawo i naprzeciwko ;) . W razie czego podeślij sejwa , maila znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skhi Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zrobiłem tak jak napisałeś ,ale kicha (czy mi się cholesterol na oczy rzucił).Nie ma Schematu tak jak przy poprzednich próbach . podsyłam sejwa Z pomieszczenia gdzie powinien być ten nieszczęsny dokument . Dzięki z góry za pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Musiał zniknąć ten dokument, spróbuj pochodzić w odpowiednim miejscu z wciśniętym przyciskiem F lub zacznij od sejwa sprzed wejścia na lokację; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Faktycznie dokumentów nie ma , nie wiem czemu ;) Na razie przesłałem ci mój zapis z tego samego miejsca a od ciebie bym prosił o zapis z przed rozmowy z Duchem czyli przed wzięciem zadania na schematy przejść , jeżeli jest jakiś błąd fabularny to właśnie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skhi Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Sejwa wysłałem .Kto by pomyślał że błąd może tkwić tak daleko w fabule ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Powtórzyłem od wzięcia zadania od Ducha i dokumenty leżą tam gdzie powinny leżeć , nie wiem co by mogło nie zaskoczyć. Może dla bezpieczeństwa przeinstalować na nowo stalkera i gamedatę moda. Stare zapisy powinny bez problemy się wczytać.W każdym razie jakbyś chciał z powrotem swój ekwipunek to daj znać.zrobiłem zapis przed samym podniesieniem dokumentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi