kmicic0 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Mam pytanie chcę dołożyć parę rzeczy do handlarzy np pm jest no trade wpisuję 2, 1 i dalej świeci na czerwono co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Tu masz mniej więcej opisane jak to się powinno robić. http://www.stalkerteam.pl/topic/561-tutorial-dodajemy-przedmioty-do-handlarzyopracowala-raven/ W prawdzie było to robione pod Soljankę ale myślę że nie będzie większych różnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Jeżeli przedmiot jest kwestowy, to możesz mieć kłopoty z dodaniem go do sprzedaży. Wtedy Handlarz nie będzie chciał tym przedmiotem handlować, trzeba dokonać jeszcze zmian w innym (a czasem wiecej niż jednym ;)) pliku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi