MiedzianeJaja Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 Zdawało mi się że znikają mi ze skrzynki w barze muchomory. Co jakiś czas jakiegoś znalazłem i chowałem, ale ile razy zaglądałem później to zawsze był jeden. W końcu postanowiłem zwrócić na to uwagę. I faktycznie. Wrzuciłem muchomora i w skrzyni były dwa (skrzynia zamknięta kłódką). A po jakimś czasie zaglądam i jest jeden. Dziwne nie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 A sprawdziłeś może u Barmana pojawiła się w jadłospisie zupa grzybowa ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 To, że jumają ze schowków to już temat oklepany nawet kłódka nie jest 100% zabezpieczeniem. A co do muchomorów nawet w rozmowie z Zimnym wspominasz bodajże ty, że są one mało wytrzymałe, po prostu się psują nie wiem jak inaczej można to nazwać mają swój okres przydatności do spożycia. Z plecaka tez giną jak ich czas nadejdzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 A sprawdziłeś może u Barmana pojawiła się w jadłospisie zupa grzybowa ;) Zupa z napromieniowanych muchomorów, chyba bym się skusił.. Edit: oczywiście w grze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiedzianeJaja Posted April 25, 2011 Author Report Share Posted April 25, 2011 Może faktycznie się psują. Fajnie by było jakby na pasku stanu było widać. Tzn. powoli by się zmniejszał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 Może faktycznie się psują. To prawda Miedziany..Lord Dino ma rację, też wdepnąłem raz porządnie i pojechało 12 sztuk...:D..najlepiej oddać po 450 u pierwszego lepszego kolesia..;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati783 Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Ja zauważyłem, że muchomory znikają u mnie zawsze o 22:00 jak następuje "czas strachu", bez znaczenia ile ich masz i kiedy zebrałeś ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts