Desert22 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Witam, problem z wywalaniem na pulpit bez raportu błędów ( jedynie klasyczne okienko Windows 7 o błedzie) Wywala mi w dziczy (tak opisana lokacja) jest to przejście z baru do Jantaru... wcześniej nie miałem takiego problemu, myślę że może to być wina zbyt dużej ilości wziętych zadań ale nie jestem pewien w 100%... Czekam na odpowiedzi ( możliwe ze nie będe mógł dalej sprawdzać spolszczenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość widower Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Jaka to jest "7", Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Logi błędów możesz zdobyć 2 dwa sposoby: -Log jest w katalogu:C:\Users\Public\Documents\stalker-shoc\logs -Lub zobacz czy po crashu nie masz loga w schowku czyli po prostu wklej ja nam na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desert22 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 * phase time: 18 ms * phase cmem: 319638 K * [win32]: free[2578984 K], reserved[118492 K], committed[1496764 K] * [ D3D ]: textures[715174 K] * [x-ray]: crt heap[319636 K], process heap[12091 K], game lua[44287 K], engine lua[194 K], render[0 K] * [x-ray]: economy: strings[12232 K], smem[28220 K] Takie mam ostatnich 6 linijek w logu .. ( wywala na wszystkich oświetleniach) EDIT: Windows 7 (7600 build ) x64Cały log , ale nie moge znaleźć FATAL ERROR... jeszcze dodam że wokół mnie są 2 jakby przeźroczyste chimery * Detected CPU: AuthenticAMD , F15/M4/S3, 3447.00 mhz, 77-clk 'rdtsc' * CPU Features: RDTSC, MMX, 3DNow!, SSE, SSE2 Initializing File System... using fs-ltx fsgame.ltx FS: 40602 files cached, 6620Kb memory used. Init FileSystem 1.566959 sec 'xrCore' build 3116, Aug 15 2007 Initializing Engine... Executing config-script "user.ltx"... [c:\users\public\documents\stalker-shoc\user.ltx] successfully loaded. Starting INPUT device... Loading DLL: xrRender_R2.dll Loading DLL: xrGame.dll * [win32]: free[4025260 K], reserved[75824 K], committed[93156 K] * [ D3D ]: textures[0 K] * [x-ray]: crt heap[14941 K], process heap[815 K], game lua[0 K], engine lua[0 K], render[0 K] * [x-ray]: economy: strings[8204 K], smem[0 K] Executing config-script "d:\games\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\config\default_controls.ltx"... ! cant convert dik_name for dik[144], prop=[Poprzednia [d:\games\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\config\default_controls.ltx] successfully loaded. Executing config-script "user.ltx"... Executing config-script "d:\games\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\config\rspec_extreme.ltx"... ! Unknown command: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość widower Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Używasz może zmodyfikowanego piku XR_3DA.exe? Jeżeli tak przywróć oryginalny. CTD następuje tylko jak się zbliżysz do tych chimer, czy odrazu po wgraniu quick-a? Wgraj normalnego save-a lub jakiegoś auto, a zostaw quick-a. A jak możesz podeślij komuś z teamu save-y(kilka wstecz) niech sprawdzi w innej konfiguracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desert22 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Już po problemie , musiałem zmodyfikować exe żeby uzywał 3 gb pamięci .. ale na wszelki wypadek wczytałem save w barze (jeszcze przed tym bugiem ) i działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi