tedyt Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Witam wszystkich Pro?ba o pomoc. Po rozmowie z Gawrem Naznaczony zostaje otruty- i tu w?a?nie mam problem bo tutaj zawsze Naznaczony u mnie ginie! Co robi? nie tak? Pozdrawiam-Tadeusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Jest wyj?cie z sytuacji, mo?na zrobi? tak ....przed wej?ciem do Gwara sprawd? o której b?dzie emisja ...koniecznie musi wyst?pi? w nied?ugim czasie po otruciu GG. Je?eli masz wi?cej jak godzin? to odczekaj gdzie? ....Po otruciu GG ?pi , nast?puje emisja...Jak zawsze na pocz?tku emisji GG si? budzi i jedyne co pozostaje to zabi? szybko kolesia po prawej, zabra? jego bro? i ukry? si? w ma?ym pomieszczeniu. Potem szybko robimy zapis bo b?dzie niez?a m?ocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedyt Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Witam Nie wiem jak to zrobi?e? Ja próbuj? zagada? z Gawrem co 0.5 h, co 1h- i nic-tzn. GG budzi si? i natychmiast ginie. Ikonka sztu?ców na czerwono- jakby umar? z g?odu. A ja daj? mu jedzonka przed rozmow? ile wlezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Jeszcze raz .. Robisz zapis (nie szybki ) sprawdzasz o której jest emisja .Je?ali emisja jest o np.22 .00 ,Wgrywasz ten zapis nie inny i idziesz gada? o 21.45 . . Wówczas GG powinin spa? bardzo krótko bo kwadrans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedyt Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Witam ,W?a?nie tak robi?-robi? zapis, sprawdzam o której jest emisja np 21.11. Podchodz? o np. 20.55, rozmawiam, GG ?pi i nagle budzi si? o 18.44 podczas nast?pnej emisji !!!! Cholera mnie bierze ju? U mnie po naci?ni?ciu dialogu " Diabli, duszno jako?......itd. gra jakby zawisa na par? minut i potem jest tak jak pisa?em. Tak jakby w czasie tego "zwisu" up?ywa?o wi?cej czasu-nie wiem ju? Pozdrawiam-Tadeusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Spróbuj da? wi?cej czasu ..1 godz. mo?liwe .?e gdy jest za malo przerzuca do nast?pnej burzy. Moja gra po za?ni?ciu nie uruchamia?a si? wogóle i dlatego znalaz?em to wyj?cie. Je?eli 1 godz. ma?o daj wi?cej , musi si? uda?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedyt Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Dzi?ki Malakas Zadzia?a?o !!!::) malakas // mówi?em , ?e zadziala ..czasem trzeba kombinowa? ....ciesz? si? ,?e grasz dalaj ....jak inne problemy b?d? pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Mnie po otruciu i ograbieniu wywala?o do pulpitu. W logu b??du znalaz?em wyraz "zamok", okaza?o si? ?e powodem by?a k?ódka któr? nosi?em w ekwipunku, pozby?em si? jej i posz?o jak z p?atka. Nie wiem jak u Was? Ale w mojej grze mog? za?o?y? k?ódk? do dowolnego schowka/skrynki/plecaka ale jak próbuj? j? wyci?gn?? od razu witam si? z pulpitem - taka jednorazówka tylko do jednego schowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasork Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Od?wie?? troch? Mam identyczny problem. Czekanie na emisj? nie dzia?a niestety (czas od 5 min do 5 godzin na emisj?) W logu pojawi? si? "zamok", ale nie wywala na pulpit (ale ten b??d pojawia si? nawet jak ze skrytki wyjm? k?ódk? i po?o?? j? na ziemi) Ale mam co? jeszcze. Kiedy nast?puje emisja i widz? ?e GG ginie, to w lewym górnym rogu ekranu otwiera si? skrzynka na artefakty. Poniewa? mecz? si? ju? 2 dzie? nad tym zadaniem, to czy kto? wie jak zrobi? chwilowo nie?mierteln? posta?, lub ?eby nie umiera? w czasie snu. PS. Po ?mierci nie pojawia mi si? ikonka o g?odzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Czy to znaczy,?e nie mo?esz wywo?a? emisji.? Co do k?ódki nie nale?y ich wyjmowa? ze schowka = pulpit .Do rozmowy podejd? z minimalnym ekwipunkiem. Je?eli masz k?ódk? przy sobie to po prostu schowaj gdzie? ...jest schowek na magazynach przed wej?ciem do bazy po lewej stronie.W?ó? tam wszystko co masz nawet kaftan...napisa?e? czekanie na emisje nie daje rezultatu...w dwóch przypadkach to pomog?o.To dzia?a trzeba troch? popróbowa?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasork Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 kiedy napisa?em ?e nie ma emisji? a do rozwi?zania problemu... to co mam zrobi? z t? k?ódk?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 U mnie wywala?o tylko gdy przed kradzie?? k?ódk? mia?em w ekwipunku, je?eli w logu pisze zamok to co? z k?ódk? jest skonfliktowane. W?ó? j? najlepiej do niebieskiej skrzynki ko?o miejsca gdzie przebywa Maks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasork Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Problem rozwi?za?em przez wyrzucenie absolutnie wszystkich rzeczy z plecaka (zosta?y tylko przedmioty z zada?). Rozwi?zanie podsun?? Kobal, za co serdecznie dzi?kuje. » stasork - 30-09-22:57 -- wyrzuci?em wszystko z ekwipunku i si? uda?o!! » malakas - 30-09-22:47 -- mozesz miec » malakas - 30-09-22:46 -- dlaczego emisja nie dzia?a » stasork - 30-09-22:46 -- mam j? mie? w ekwipunku GG » malakas - 30-09-22:46 -- tego nie mozna wyrzucic » stasork - 30-09-22:45 -- do naprawy broni i pancerzy » stasork - 30-09-22:45 -- skrzynk? narz?dziow?? » kobal - 30-09-22:31 -- no tego nie zauwa?y?em » kobal - 30-09-22:31 -- jak si? budzi?em to wyskakiwa?em przez okno i do schowka » stasork - 30-09-22:30 -- ale martwi? si? tym okienkiem na artefakty » kobal - 30-09-22:30 -- jak mia?em wiecej to umiera?em » stasork - 30-09-22:30 -- sprubuje wy?adowa? wszystko » kobal - 30-09-22:29 -- chmm ja tam sz?em bez pancerza i z jednym pistoletem » stasork - 30-09-22:29 -- wi?kszo?? schowa?em w schowku » kobal - 30-09-22:29 -- zwi?kszony ud?wig » stasork - 30-09-22:28 -- w ekwipunku przy GG mam niewiele » stasork - 30-09-22:28 -- za du?o to znaczy co » kobal - 30-09-22:27 -- ja tak mia?em » kobal - 30-09-22:27 -- stasork twój problem a nie masz przypadkiem za du?o w ekwipunku? malakas // mo?esz podzi?kowa? koledze przyznaj?c punkt reputacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi