malakas Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 ...Na początek szacunek dla Turl3 i ogromnej pracy jaką wykonał tworząc ten doskonały przewodnik. Przyznam ,że ten poradnik bardziej przypomina scenariusz dobrego filmu jak gry , ponieważ jest bardzo obszerny . Moje pytanie... czy grając w ten mod należy wypełniać wątki głównej podstawki , czy uwagę zwracać w większości na nowe zadania. Oraz coś co dla mnie było nie jasne ,chodzi o dokumenty wojskowych w Agropromie, należy je zabrać przed wizytą na bagnach u Dana , czy też potem ? Skąd pytanie ostatnim razem gdy uruchomiłem tego moda podczas wypełniania tego zadania z dokumentami ,pozbyłem się kontrolera i wychodząc z podziemi musiałem zabić prawie wszystkich wojskowych by opuścić z walizką teren budynku,, a w przewodniku jest mowa o późniejszym szturmie na Agroprom . // w Soljance niestety bardzo ważną rolę odgrywa kolejność zadań..zlekceważenie tego może powodować poważne problemy i uniemożliwić ukończenie gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desert22 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Jest możliwość cichego zabrania walizki, wystarczy sie przekraść na tyły budynku a potem wskoczyć przez okno.. załatwić strażników bronią z tłumikiem i wiać z walizką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Będę musiał spróbować tak jak mówisz , tylko że wtedy ten dureń na wieżyczce zaczął strzelać ledwo wyszedłem z podziemi. Czy można oszukać grę w taki sposób...podejść do drabiny , zaliczy się punkt o znalezieniu wyjścia z podziemi , a potem wrócić tą samą drogą do tyłu i wyjść poprzednim kanałem. W ten sposób można by wejść. do placówki wojskowych z zewnątrz.Nocą w ten sposób łatwiej się przecisnąć. Nie wiem tak teraz kombinuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desert22 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Jeśli ktoś zacznie strzelać z wieżyczki najlepiej wczytać autozapis gry po wyjściu z kanałów lub z końca ich (np. ja robie save co minute albo dwie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 A czy jest jeszcze jakieś miejsce do którego przed wykonaniem czegoś tam nie wchodzić? Już wiem, że na Bagna dopiero po walizce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi