gowienoo Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Witam jest misja od Sacharowa eskortować i wpuścić do bunkra 2 ekologów skubańcy za chiny nie chcieli wejść do bunkra więc kupiłem od jednego radiostacje i zaniosłem Sacharowowi. Jeden z ekologów po emisji padł a drugi sterczy nad jego trupem przy wejściu. pytanie czy były to jakieś kluczowe postacie dawali zadania czy raczej ich stratą się nie przejmować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Nie musisz się przejmować, nawet jak wejdą do bunkra to i tak radiostację trzeba odkupić a oni tylko podpierają ściany w bunkrze.Jeżeli Sacharow zaliczył ci zadanie to zapomnij o sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Ja tylko chciałem dodać że jeden z tych ekologów ma taki super pomarańczowy egzoszkielet: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 W którym momencie soli są ci ekolodzy (tak mniej-więcej) ? Już meczę solę chyba z pół roku <_< (z przerwami) a jeszcze nie spotkałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 To jedno z kolejnych zadań Sacharowa,dostępne albo po przyniesieniu mu jego torby z Czarnobyla albo po trzech książkach z labów nie pamiętam za dobrze , albo po ustawieniu tych anten do teleportów prędzej czy później trafisz ale naprawdę nie ma co się szczypać, zadanie robi się z 3 minuty może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Miedziany , ja screena zrobiłem z twojego sewja, na pewno masz tą opcję dialogową u Sacharowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Torbę z elektrowni mam na pewno ale nie zdecydowałem się tego questa brać bo się boję <_< Może kiedyś. Pewnie po nim się zaczyna ta reszta zadań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Torbę z elektrowni mam na pewno ale nie zdecydowałem się tego questa brać bo się boję <_< Może kiedyś. Pewnie po nim się zaczyna ta reszta zadań. Jaka reszta zadań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 A ja pamiętam zrobiłem już to zadanie a torba jeszcze nie załatwiona wydaje mi się, że było to jedno z pierwszych zadań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Jaka reszta zadań? No, zrozumiałem to tak że dopiero po zrobieniu "torby" (której jeszcze nie robiłem) występują u Sacharowa opisywane questy z ekologiem w pomarańczowym egzo i jakieś może jeszcze. Wiem że wystarczy zaglądnąć do poradnika i się wyjaśni co i kiedy, ale nie chce sobie psuć niespodzianek i zaglądam do niego tylko kiedy mam zagwozdkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi