gowienoo Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Witam mam pytanko gdzie w zapomnianym lesie znajdę wronie jajka i prezent od Pietrenki na który daje namiar Sidor jak pamiętam to Pekażśka i ammo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Jajka znajdują się na pniach drzew, przeszukaj dokładnie. Pkm i amunicja znajduje się o ile dobrze pamiętam, na północnym wschodzie obok kamieni. Cytat z poradnika: Po rozmowie z Sidorem, idziemy do Zapomnianego lasu. W północno-wschodnim narożniku, znajdujemy: - Artefakt Pancerz - Karabin Maszynowy PKM - 500 naboi do PKM. http://imageshack.us/photo/my-images/5/c0cf426607f9.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/812/4da1bfc4a113.jpg/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gowienoo Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 No to Pk już mam dzięki wielkie za szybkie info. A co do pni to chodzi o powalone czy te małe pniaki czy całe drzewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Ja znalazłem na tych krótkich uciętych pniach, ale podobno czasami wpadają w tekstury. Jeśli wpadły w tekstury i nie możesz znaleźć to jest nazwa do spawnera: vorona_egg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 I pomyśleć że już miałem tych jajek dziewięć (na pniakach w okolicach helikoptera) kiedy niespodziewanie <_< wszystkie je straciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gowienoo Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 A co wywaliło cie czy się zepsuły się... znalazłem ładną 10 ale biegania było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Sformatowałem dysk a zapomniałem o sejwach <_< Na ilu pniaczkach znalazłeś te jajka ? Ja na trzech zebrałem 9 i potem łaziłem i nie mogłem ostatniego znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gowienoo Opublikowano 14 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Na pierwszym miałem 4 potem po 3 i się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Ja miałem tak samo jak Miedziany normalnie horror 2 godziny za jednym jajem pomogło przeszukiwanie po kolei, łaziłem pasami z prawej do lewej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Tego typu zadania nie podobają mi się w Soliance: przynieś jajka, kostkę Rubika, mydło i latarki... Zamiast misji z eliminacją przeciwników, jest zabawa w kuriera...<_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 A ja właśnie takie zadania lubię ,Ja chcę takiego stalkera z masą zadań pobocznych , takie pół RPG bez rozwijania postaci.Tylko strzelanie to się zrobi shooter jak każdy inny,idziesz strzelasz,chowasz się ,strzelasz,apteczka,linijka dialogu,granat,strzelasz,apteczka,strzelasz i koniec misji.Takie rzeczy to mnie odrzucają od klawiatury najdalej po godzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi