gowienoo Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Witam mam pytanko gdzie w zapomnianym lesie znajdę wronie jajka i prezent od Pietrenki na który daje namiar Sidor jak pamiętam to Pekażśka i ammo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Jajka znajdują się na pniach drzew, przeszukaj dokładnie. Pkm i amunicja znajduje się o ile dobrze pamiętam, na północnym wschodzie obok kamieni. Cytat z poradnika: Po rozmowie z Sidorem, idziemy do Zapomnianego lasu. W północno-wschodnim narożniku, znajdujemy: - Artefakt Pancerz - Karabin Maszynowy PKM - 500 naboi do PKM. http://imageshack.us/photo/my-images/5/c0cf426607f9.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/812/4da1bfc4a113.jpg/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gowienoo Posted May 13, 2011 Author Report Share Posted May 13, 2011 No to Pk już mam dzięki wielkie za szybkie info. A co do pni to chodzi o powalone czy te małe pniaki czy całe drzewa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Ja znalazłem na tych krótkich uciętych pniach, ale podobno czasami wpadają w tekstury. Jeśli wpadły w tekstury i nie możesz znaleźć to jest nazwa do spawnera: vorona_egg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiedzianeJaja Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 I pomyśleć że już miałem tych jajek dziewięć (na pniakach w okolicach helikoptera) kiedy niespodziewanie <_< wszystkie je straciłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gowienoo Posted May 13, 2011 Author Report Share Posted May 13, 2011 A co wywaliło cie czy się zepsuły się... znalazłem ładną 10 ale biegania było. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiedzianeJaja Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Sformatowałem dysk a zapomniałem o sejwach <_< Na ilu pniaczkach znalazłeś te jajka ? Ja na trzech zebrałem 9 i potem łaziłem i nie mogłem ostatniego znaleźć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gowienoo Posted May 14, 2011 Author Report Share Posted May 14, 2011 Na pierwszym miałem 4 potem po 3 i się udało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Ja miałem tak samo jak Miedziany normalnie horror 2 godziny za jednym jajem pomogło przeszukiwanie po kolei, łaziłem pasami z prawej do lewej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Tego typu zadania nie podobają mi się w Soliance: przynieś jajka, kostkę Rubika, mydło i latarki... Zamiast misji z eliminacją przeciwników, jest zabawa w kuriera...<_< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 A ja właśnie takie zadania lubię ,Ja chcę takiego stalkera z masą zadań pobocznych , takie pół RPG bez rozwijania postaci.Tylko strzelanie to się zrobi shooter jak każdy inny,idziesz strzelasz,chowasz się ,strzelasz,apteczka,linijka dialogu,granat,strzelasz,apteczka,strzelasz i koniec misji.Takie rzeczy to mnie odrzucają od klawiatury najdalej po godzinie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts