Yurek Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Portalsowi udało sie naprawić zawieszający dotychczas grę spawner do wersji SGM 1.7 PL Technician. Dziś go przetestowałem i wszystko się spawnuje jak należy, a gra nia zawiesza. Został dodany w postaci łatki do pobrania i zainstalowania (w łatce tej jest zawarta poprawka błędu braku opisu harmonijki). Do pobrania w poście: http://www.stalkerteam.pl/topic/2325-sgm-17-wersja-technician-opis-polonizacja-i-linki-do-pobrania/page__view__findpost__p__23000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Niech ktoś potwierdzi jeszcze że działa bo robiłem to wczoraj i mogłem coś pomieszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Sprawdzałem działa. Spawner to dodatek dla dzieci, psujący całkowicie gry. W modzie takim jak SGM, gdzie nie ma jako tako problemów technicznych to zupełna pomyłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maur Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Potwierdzam działa bez problemowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi