MiedzianeJaja Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Poprawiłem trochę moją tajną mapę <_< Mam nadzieję że się przyda. Brakuje jeszcze latarek dla górnika. Uzupełnię je gdy zrobię ten quest. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Ja tam nie wiem,zawsze znajdowałem jajeczka na lewym boku mapy czyli idąc mniej więcej od książki górnika do przejścia do DM bodajże ,no tego w lewym górnym rogu mapy ,tak zawsze sobie szłem powoli wypatrując pieńków i przy przejściu już miałem komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 W chwili wolnego czasu połażę jeszcze po lesie, to może znajdę inne pieńki i dodam na mapę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Miedziany ty to musisz mieć stalowe nerwy .http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif Mnie ten kwest doprowadzał do szału bo jajka wpadły mi chyba w tekstury i nie mogłem wszystkich znaleźć <_< .W końcu straciłem cierpliwość i zespawnowałem spawnerem (nazwa: vorona_egg).Te kilka co miałem (chyba szesć)znalazłem w podobnym miejscu co ty czyli mniejwięcej te kółka w środku mapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Piękna mapa kosztowała dużo pracy, ale efekt jest doskonały. Teraz to już chyba nikt nie zgubi się w Zapomnianym lesie...<_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Dla mnie mistrzostwo świata.Świetna mapa.niedługo to już lepiej będzie przeglądać materiały o modzie niż w niego grać <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Tak patrze na te pomocne materiały i je zbieram a nadal nie grałem w solianke. Brak czasu a mod jest świetny i udoskonalony dzięki stalkerom z naszego portalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Genialnie zrobiona mapa Zapomnianego Lasu z prawie wszystkimi elementami kwestowymi (latarki jak sam napisałeś dodasz później <_<) Jeśli chodzi o jajka, to spawnują się one losowo na pniakach zaznaczonych przez Miedzianego - w mojej grze parę jajek zespawnowało mi się na którymś z tych trzech pniaków na lewo od Krzyża http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wink.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 A skąd wziąłęś ikony tych wszystkich przedmiotów (jajka, Krzyż), bo mam trochę czasu teraz to może zrobię mape dla innej lokacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Zrobiłem zrzuty ekranowe (F12) z ekwipunku (jajka i inne) i z rozmowy (Krzyż) w trakcie rozgrywki. Później wycinałem i obrabiałem w programie graficznym. Jeżeli masz program do konwersji plików tekstur stalkera do normalnych formatów typu *.bmp czy *.jpg to pamiętam że gdzieś w teksturach jest obrazek wszystkich rzeczy występujących w soli. Można by z niego powycinać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 A jakiego programu używasz? Ja Gimp 2.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Ja się samouczyłem dawno temu na Corel Photo-Paint i tak mi zostało. Jakoś go lubię. Gimpa mam w robocie do różnych dziwnych zadań i daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Dobra robota z tą mapą, wreszcie można dokładnie wszystko odszukać w lesie, pamiętam jeszcze jak się męczyłem z tą książką dla górnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gowienoo Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 I jeszcze skrętak dla Pliczko czy jak mu tam było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 I jeszcze skrętak dla Pliczko czy jak mu tam było. Szczerze mówiąc nie pamiętam tego zadania. Możesz mniej więcej opisać okoliczności tego quest-a ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 I jeszcze skrętak dla Pliczko czy jak mu tam było. Dla Pliczko była Szmaragdowa Meduza naniesiona na mapę... Miedziany jak już masz wprawę to ciachaj inne mapy do kompletu...byłaby niezła książka na wiele lokacji..<_<..Pieczara i Labirynt odpadają.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Ten kwest otrzymujemy od jednego z ochroniarzy wejścia do dowództwa Powinności w Barze.Obiecuje on nam że wpuści nas do środka gdy przyniesiemy mu szmaragdowy skrętak.Znajduje sie on przy Wielkich Kamieniach. Jeśli patrzeć od pierwszego helikoptera, to na zachód i trochę na południe. - tak jest napisane w porzewodniku -screen z mapką również z przewodnika Soljanki. Malakas-to chyba zależy od wersji gry bo w starszych ten skrętak spawnował się na miejscu meduzy a meduza jest potrzebna do innego kwestu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Coś kojarzę. To był ten koleś który pilnował wejścia do bazy powinności i wyświetlał film o tym co to jest powinność ? Ale u mnie on chyba te meduzę chciał ? Sprawdzę to w wolnej chwili. To może być inna wersja soli patrząc na symbole przejść do innych lokacji. Na obrazku są kółka a ja mam te trójkąto-kwadraty niebieskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Tak to on.U mnie on chciał szmaragdowy skrętak a nie meduze jestem na 95 % pewien.Ja też mam te trójkąto-kwadraty one chyba się pojawiły w dopełnieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Dokładne mapy do wszystkich lokacji z solianki to świetny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gowienoo Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Dokładne mapy do wszystkich lokacji z solianki to świetny pomysł. A zwłaszcza pieczary bo ja tych ruskich liter nie znaju <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 A zwłaszcza pieczary bo ja tych ruskich liter nie znaju <_< Na jakim spol. grasz? Przecież mapa pieczary jest całkowicie przetłumaczona. http://www.stalkerteam.pl/topic/678-mapa-zony-i-mapki-z-lokacji-soljanki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gowienoo Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Na jakim spol. grasz? Przecież mapa pieczary jest całkowicie przetłumaczona. http://www.stalkerteam.pl/topic/678-mapa-zony-i-mapki-z-lokacji-soljanki/ Wiem wiem zauważyłem potem. A wracając do latarek to są w obozie Krzyża http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cool.gif http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cool.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Niedługo pojawią się i latarki. Doktor w Prypeci miał dialog o górniku, który pośrednio prowadzi do questa z latarkami. Ale najpierw elektrownia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajm21 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Kurde dzięki za tą mapę, tej książki nigdy bym nie znalazł bo gra ma chyba inne wyobrażenie okolic śmigłowca i trzech kamieni niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi