Radrif Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 mam problem w labiryncie... FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : IRender_Visual::Load [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\FBasicVisual.cpp [error]Line : 58 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Invalid visual stack trace: ktoś wie o co chodzi ? poza tym nie moge załadować zapisanej gry tylko jak ginę to tylko od autosave... tylko w labiryncie... poza tym raz na jakiś czas wypady bez loga nie robie qs tylko twarde savy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 W labiryncie takie błędy się zdarzają ale po ponownym uruchomieniu gry savey powinny działać normalnie.Może ktoś inny będzie wiedział na więcej na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Niestety u mnie i kliku innych osób nie działały sejwy robione w Labiryncie. Spróbuj przejść całą lokację bez sejfowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radrif Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 mi właśnie nie działa żaden oprócz autosave... nawet po ponowym uruchomieniu... bodajże jakiś jeden przedtem odpalił ale od tamtego czasu musze przełazić od nowa bo nie chcą się załadować . a tamten błąd sam rozwiązałem, wystarczyło nie kleić się do ścian podczas ubijania monolitu edit: za szybko powiedziałem... ten błąd teraz występuje gdzie chce i kiedy chce oczywiście tylko w labiryncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Chodzi o ten błąd który podałeś w logu? Zmień oświetlenie na statyczne i zacznij od autosave. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radrif Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 hah... od samego początku gram na statycznym... spróbuje teraz jeszcze raz zobaczymy co wyjdzie edit: w końcu się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi