skhi Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Mam takie pytanko .Gdzie zapisane są loga wylotów na pulpit ,bo nie mogę ich nigdzie znaleźć ,a na pulpicie nie pojawia się ? Problem dotyczy zadania z trawką dla Kniazia .Wywala mnie do pulpitu i żeby jakieś rozwiązanie znaleźć to log jest raczej niezbędny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Plik z logami znajduje się w... Mój komputer/ dokumenty udostępnione/ Stalker-SHOC/ logs. //edit Lokalizacja folderu dla różnych systemów : ...Windows XP - C:\Documents and Settings\ All Users\ Moje dokumenty\ STALKER-SHOC\ logs ...Windows Vista\ windows 7 - C:\Users\ Public\ Documents\ STALKER-SHOC\ logs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skhi Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Dzięks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi