Col.Blitz Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Witam:D Mam problem z uruchomieniem nowej gry na sigerous modzie 1.7 + fix + spolszczenie z Dopą (bez spawnera). W trakcie ładowania nowej gry wywala mnie z takim error logiem FATAL ERROR [error]Expression : 0 [error]Function : ErrorLog [error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_engine_script.cpp [error]Line : 49 [error]Description : There are no sound collection with path: characters_voice\human_02\military\alife\counter_attack\counter_attack_begin_ Co mam robić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Jeżeli nie sprawi Ci kłopotu to pobierz wersje ze spawnerem i sprawdź czy gra się uruchomi normalnie. Powinna bo kilka dni temu stawiałem tego moda i nie było żadnych problemów. Jeżeli tak będzie to może być to wina właśnie owego spawnera. Jeżeli masz dobrego kompa to można wrzucic AF 2.1 poprawia pogodę w grze...można również dodać paczki tekstur dla przyrody i obiektów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Col.Blitz Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Dzięki <_< pobieram już to drugie spolszczenie i zobaczymy co będzie http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/biggrin.gif Niestety znowu mi wywala z tym komunikatem ! [LUA][ERROR] There are no sound collection with path: characters_voice\human_02\military\alife\counter_attack\counter_attack_begin_ FATAL ERROR [error]Expression : 0 [error]Function : ErrorLog [error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_engine_script.cpp [error]Line : 49 [error]Description : There are no sound collection with path: characters_voice\human_02\military\alife\counter_attack\counter_attack_begin_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Linki do pobrania spolszczenia do wersji 1.7 FINAL z DOPĄ i spawnerem: UWAGA ! - polonizacja kompatybilna TYLKO z wersją moda pobranego z linków podanych powyżej ! Z naszej pobieralni Czy pobierałeś z naszego forum moda.?..coś tutaj nie pasuje ponieważ mam tego moda w kompie i działa bez zarzutu..<_<..podaj mi wielkość moda po pobraniu i źródło z którego pobrałeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Col.Blitz Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Pobierałem z tego posta http://www.stalkerteam.pl/topic/969-sigerous-mod-opis-i-linki-do-pobrania/ a waga to było obydwa spolszczenia 194mb każde bo z pobieralni nie chciało mi pobierać <_< I co mam zrobić tym fantem http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/huh.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Na moje oko brakuje ci jednego pliku w katalogu sounds w folderze characters_voice w podfolderze human02 i tak dalej , masz w logu ścieżkę podaną przecież.Tylko jest taki problem że w gamedacie SGM1.7 nic takiego nie ma , a zatem to prawdopodobnie plik z podstawki ci kaszani.A teraz pytanie , wiemy że spolszczenie ściągałeś stąd , a skąd ściągałeś samego SGM? I jeszcze jaką masz podstawkę , to znaczy wersję językową , czy spatchowaną , czy sama czysta gra bez moda ci się uruchamia , czy masz legalną grę czy też nie. Mój SGM1.7 spakowany ma 338 mb patch ma 1.24 mb a spolszczenie ma 244 mb więc coś tu jest nie tak. W sieci krążą różne wersje SGM i nie ze wszystkimi spolszczenie współpracuje.Więc na początek zrób rachunek sumienia co ty właściwie chcesz zainstalować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Col.Blitz Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Wszystko pobierałem z wyżej wymienionego tematu i pliki ważą tak: Sigerous mod 1.7 = 338mb Fix.patch = 1.24mb Spolszczenie = 194mb (wersja z i bez spawnera) Moja wersja Zewu to 1.6.02 i jest to orginał który zresztą przeszedłem i chciałem zagrać na sigerous modzie <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Po mojemu to ty masz spolszczenie do SGM wersja Technician. Ściągnij spolszczenie stąd http://www.stalkerteam.pl/topic/969-sigerous-mod-opis-i-linki-do-pobrania/ z linka z naszej pobieralni !!! żadne tam Megaupload czy inne badziewie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Col.Blitz Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Okej ale wyświetla mi taki komunikat jak próbuję pobrać to spolszczenie: PROBLEM WEWNETRZNY SKRYPT INFORMACJE TECHNICZNE O BŁĘDZIE: !file_exists pliki/yorek/SGM_1.7_PL_+_ DOPA_bez_spawnera.zip-polonizacja_SGM_1-7_+_DOPA_Final.7z Proszę o kontakt z Administracją Co z tym zrobić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Okej ale wyświetla mi taki komunikat jak próbuję pobrać to spolszczenie: PROBLEM WEWNETRZNY SKRYPT INFORMACJE TECHNICZNE O BŁĘDZIE: !file_exists pliki/yorek/SGM_1.7_PL_+_ DOPA_bez_spawnera.zip-polonizacja_SGM_1-7_+_DOPA_Final.7z Proszę o kontakt z Administracją Co z tym zrobić?? Skontaktować się z administracją czyli w tym wypadku z administratorem Portals . Wyślij mu PW z opisem problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Właśnie uruchomiłem moda po raz kolejny...wrzucę fotke, ale nie o to chodzi...coś u Ciebie źle się instaluje....w kolejności poniżej mod startuje za każdym razem.... 1...polska podstawka CoP..wersja 1.602 2...mod SGM 1,7 3...Fix 31.08 4...spolszczenie + dopa 5...ewentualne dodatki Proponuję nie korzystać z plików ..exe..rozpakuj poszczególne elementy na boku i jako ..\gamedata ..wrzucaj po kolei do gry. Screeny klikalne... 1... menu gry 2...zielony Zaton...wrzuciłem Atmosfear 2.1 + AN2 i tekstury obiektów od Cromm Cruac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Problem z pobieralnią poprawiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Col.Blitz Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Dzięki pobrane i niestety zonk coś nie tak jest z ruską wersją a nie ze spolszczeniem. Włączam i ten sam crash <_< Plik waży 338 mb pobierałem go z rapidshare-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Może coś Tobie się źle pobrało, a może faktycznie wstawka jest z błędem. <_< W każdym razie dorzuciłem w poście jeszcze linki do pobrania tego moda i fixa bezposrednio ze wstawki autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasyl Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Witam, mam problem : FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CModelPool::Instance_Load [error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\Layers\xrRender\ModelPool.cpp [error]Line : 117 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't find model file 'dynamics\outfit\soldier_izol_1_outfit.ogf'. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Brakuje ci tego modelu soldier_izol_1_outfit.ogf przeszukaj gamedate ... Może siedzi nie tu gdzie trzeba w która wersje grasz 1.6 czy 1.7 ? Sprawdziłem u siebie tez nie mam takiego pliku. Znalazłem na torrentach :) Wklej plik w to miejsce GRA / gamedata / meshes / dynamics / outfit / soldier_izol_1_outfit.ogf http://www.przeklej.pl/plik/gamedata-rar-0033f21vj40i 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasyl Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Sory, mój błąd, niedokładnie skopiowalem spolszczenie. Plik ten znajduje się w spolszczeniu S.G.M 1.7. Przepraszam za kłopot i dzięki za szybką pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi