MiedzianeJaja Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Ktoś zapodał link na onecie. Otworzyłem i oplułem monitor. FERAJNA 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Dobre , naprawdę dobre <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonely Mercenary Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Hahaha epickie <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Najlepszy jest gostek z prawej w czarnej czapeczce....na świni... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Najlepszy jest gostek z prawej w czarnej czapeczce....na świni... <_< Chyba najgorszy... http://deser.pl/deser/1,111855,9555413,Faktoid__Wydanie_specjalne__Tusk_zamknal_Polske_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Chyba najgorszy... Bardzo dobrze zrobił...ile razy można płacić za to samo, tylko dla przyjemności i chamstwa kibiców.? Na stadionach nie musi być brygady ZOMO na każdym meczu, to wszystka jest za nasze pieniądze, które można wydać na coś innego. Na fotce i tak jest najlepszy ..http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons//biggrin.gif..ta fotka poprawia zawsze poprawia mi humor. Reputacja dla Miedzianego... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Szkoda że nie wiem kto to robił. Chętnie bym zobaczył więcej. Już abstrahując od sympatii politycznych, widać że autor/ka ma pomysły i naprawdę fajnie ten montaż zrobił/a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Bardzo dobrze zrobił...ile razy można płacić za to samo, tylko dla przyjemności i chamstwa kibiców.? Na stadionach nie musi być brygady ZOMO na każdym meczu, to wszystka jest za nasze pieniądze, które można wydać na coś innego. Na fotce i tak jest najlepszy ..http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/biggrin.gif..ta fotka poprawia zawsze poprawia mi humor. Reputacja dla Miedzianego... <_< To może poczytaj ile kosztują jego przeloty na trasie Sopot- Warszawa. To że na jednym meczu były zadymy nie znaczy, że trzeba zamykać wszystkie pozostałe ze "względów bezpieczeństwa", idąc tym tropem np. po katastrofie w jakiejś kopalni zamknijmy pozostałe. Cała ta nagonka na kibiców to odwracanie uwagi od niespełnionych obietnic nieudolnego rządu tuska. http://ojczyznamoja.salon24.pl/256785,wraca-upior-prl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 W końcu to premier to niby czemu by nie miał latać .Którego byś nie wybrał będzie robił tak samo i to na całym świecie.Ty też byś tak robił gdybyś nie daj boże został premierem <_< Marny argument porównywać szkody wywołane przez pseudokibiców do kosztów utrzymania rządu.Co do odwracania uwagi to nasłuchałeś się pisowskich hasełek .Po prostu UEFA przycisnęła Tuska przed mistrzostwami Europy i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Ech.. kobal, jak dla ciebie marnym argumentem jest marnowanie milionów tylko po to żeby ten "polityk" mógł sobie pobiegać po plaży, to już brak słów.. gdybyś nie daj boże został premierem Dlaczego nie chciałbyś mnie widzieć w roli premiera <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi