gowienoo Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Witam problem taki że kiedy idę do Sachaowa mówi żebym przyszedł jak wrócę ze zwęglacza problem taki że byłem tam już wiele razy? Jakiś bug czy muszę nadgonić gdzieś indziej w zadaniach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Opisz dokładnie zadanie. Wyłączyłeś Mózgozwęglacz?, czemu dałeś tytuł pda Siwego? Siwy pokaże się na terenie obok przejścia na Jantar gdy zaliczymy zadanie od Łukasza na Magazynach na zabicie Kabla i przeszukaniu zwłok innych najemników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gowienoo Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Tak mam to PDA tylko Sacharow nie chce ze mną gadać i odsyła do zwęglacza który już dawno wyłączyłem zwiedziłem też sarkofag Czarnobyl itd a ten uparciuch dalej idź na zwęglacz ? Albo bug albo nie chce gadać bo np nie mam czegoś zaliczonego jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 To zobacz do pda, jakie zadanie masz do zaliczenia, a jakich nie udało się zaliczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Dialog u Sacharowa uaktywni się dopiero jak już odnajdziesz Ducha i ten będzie sobie stał przy wejściu do X10 , to chodzi że jeszcze raz będziesz musiał tam wejść i odnaleść zaginiona ekspedycję a raczej to co z niej zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gowienoo Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 No i dzięki mogę spać i grać spokojnie <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi