Anomalny Bandyta Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Witam Mam klopot gdyz nie dziala mi link ze spolszczeniem do Narodnaya Spolianka. Mam zainstalowany stalker 1.0004 oraz solianka w wersji 19.04 oraz aktualizacje 14.08. Gra smiga ladnie aczkolwiek z ruskimi znaczkami takze jest kompletnie niegrywalna. Bede wdzieczny za podanie dzialajacego linku ze spolszczeniem do mojej gry :D 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Możesz opisać problem dokładniej. Jak nie działa, co pisze? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Link działa normalnie , teraz ściągnąłem na próbę , wszystko gra.Tylko że troche ukryty ten link się zrobił spróbuj tutaj http://www.stalkerte...adaj_katalog=18 Ściągaj ostatnią wersję 20.01.11 Ewentualnie spróbuj się zalogować z innej przeglądarki , może tu tkwi problem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomalny Bandyta Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Mam taki komunikat po kliknieciu w obojetnie ktory link ze spolszczeniem: Not Found The requested URL /pobieralnia/pobierz.php was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Rowniez probowalem z IE 8.0 czy tam 7.0 i tak samo nie dzialaja. A pisze mi ze pozostalo mi 3000mb z 3000mb do wykorzystania. Wiec skad moge pobrac to spolszczenie ?? :D 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Rzuć mi na PW jakiegoś maila to ci w załączniku prześlę .Albo czekaj az portals naprawi pobieralnię. A jeszcze ,ja rano pobierałem przez Firefoxa i bez problemu było 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomalny Bandyta Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Napisalem na PW. A swoja droga jakie jeszcze mody do stalkera polecasz? Gralem raz w czystego pozniej w oblivion losta i jeszcze trzeci raz w priboi story. No i jeszcze oczywiscie czyste niebo i zew prypeci. Do tych dwoch ostatnich to chyba nie ma jakis wiekszych modyfikacji, ktore by zmienialy cos wiecej niz spiwor, pogota itp? Myslalem nad AMK ale to w sumie chyba to samo prawie co OL. Najbardziej bym chcial zeby to byl mod ktory dodaje jakies nowe lokacje i misje w nich. Bylem napalony dlatego na ta Solianke ale cos trace nadzieje ze kiedykolwiek uda mi sie ja odpalic... 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 No to albo soljanka , albo Tajne Ścieżki 2 .Sorry z tym plikiem na razie poczta siadła próbuje jakoś inaczej ci przesłać. Niestety będziesz musiał poczekać aż wróce do domu z pracy.Nie wiem co sie dzieje.pobieralnia padła,poczta na tym pliku sie zawiesiła.wyślij to tak samo , coś nie chce to spolszczenie isć do ludzi :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomalny Bandyta Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 No cieka sprawa, ile ja sie nameczylem zeby w ogole tego moda odpalic to szok. Az sie boje cokolwiek ruszac teraz zeby sie nie skonocilo znowu. Zastanawiam sie czy wgrac spolszczenie od samego SoC czy na wersje angielska wgrac solianke i spolszczenie. Bo niestety mam wersje angielska i zeby mi sam soc dziala po polsku to musialem jakis tam pliczek wrzucic do katalogu z gra :D 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Sugerował bym iść od sklepu i za 25 pln zaopatrzyć sie w polskiego stalkera z serii Extra Klasyka , a anglikiem mogą być problem Niestety Extra Klasyka też jest podniesiona do 1.006 ,zatem zostaje tylko degradacja patcha http://www.stalkerteam.pl/topic/1972-zmiana-patcha-1006-na-1004/ 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomalny Bandyta Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Jak spotkam gdzies to chyba kupie ;) Ogolnie nie kupuje gier ale ta wyjatkowo zasluguje na to, a raczej tworcy za to ze odwalili kawal takiej roboty :D Hehe dalem Ci plusiki :D 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Pliki w pobieralni już do pobrania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi