katalysator Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Witam, może problem jest banalny ale gram w moda stalker complete(jak zobaczyłem w soljance minigun z zielonymi promieniami dałem sobie spokój) i jakoś wydaje mi się mało, że na pasie jest tylko pięć artefaktów na raz... Szukam jakiegoś moda, który by to zmieniał, znalazłem "more artifact" ale niestety nie współpracuje z moim complete. Jakieś podpowiedzi? Z góry dzięki :D ps. fajnie wygląda complete z r2 sky4ace i ustawieniami gry na maxa :)sky4ace 2.0 rc4.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Jeśli mod jest w wersji gamedata spróbuj tego: Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 soljance minigun z zielonymi promieniami dałem sobie spokój) Trochę nie na temat, ale gdzie Ty widziałeś ten gun w Soljance.?...Nawet jeżeli jest to nikt nie każe go używać...wyrzucić zapomnieć o jego istnieniu. Soljanka to najlepszy mod dla SoC jaki wyszedł do tej pory...może Lost Alfa za x lat będzie lepszy. Complite to zlepek modów i może być trudno z dołączeniem jeszcze innych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кристофер (Kpuc) Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 A to nie były przypadkiem nabije smugowe ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
katalysator Posted May 26, 2011 Author Report Share Posted May 26, 2011 Twój link jest trochę dla mnie niezrozumiały bo w tekście są czarne paski, nie wiem czy tam miało coś być :D Trochę nie na temat, ale gdzie Ty widziałeś ten gun w Soljance.?...Nawet jeżeli jest to nikt nie każe go używać...wyrzucić zapomnieć o jego istnieniu. Soljanka to najlepszy mod dla SoC jaki wyszedł do tej pory...może Lost Alfa za x lat będzie lepszy. Complite to zlepek modów i może być trudno z dołączeniem jeszcze innych. Minigun w soljance jest w momencie gdy śnisz, na samym praktycznie początku, w jakiejś kopalni, przed artem bodajże serce(nie pamiętam kogo) jest plecak, a w nim minigun egzoszkielet i kupa artefaktów...nie piszę, ze jest zły ale trochę rozwalił mnie poziom trudności i te zielone promienie z miniguna ;) Nie wiem czy to były smugowe ale to jedyne dostępne w kopalni naboje i to od razu z minigunem akumulatorami i wieloma innymi rzeczami. Nie wątpię, ze to najlepszy mod choćby z tego powodu, że to kompletnie nowy scenariusz (zew monolitu też) ale pewne "przypadłosci" zirytowały mnie do tego stopnia, ze odpuściłem sobie granie w oba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 No jest jakiś błąd w tym linku, to stary post, zgłoś to adminowi że trza poprawić. Ale możesz poszukać w pliku moda czy da się poprawić te wpisy odpowiedzialne za arty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katalysator Posted May 26, 2011 Author Report Share Posted May 26, 2011 No jest jakiś błąd w tym linku, to stary post, zgłoś to adminowi że trza poprawić. Ale możesz poszukać w pliku moda czy da się poprawić te wpisy odpowiedzialne za arty. Oki doki, dzięki za szybką odpowiedź...tylko nie rozumiem irytacji Malakasa...czyżby ZONA dała mu się we znaki? :D(Jemu ZONA, a mnie ŻONA ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Twój link jest trochę dla mnie niezrozumiały bo w tekście są czarne paski, nie wiem czy tam miało coś być Brak jest kodów w tym poście, ale sens można złapać bo są opisy plików. Postaram się go naprawić, bo może być bardzo dobrym poradnikiem. Pobrałem już dawno ten Complete Mod, ale jakoś nie było czasu zagrać. Szkoda,że nie użyto go jako bazy dla Apokalipsis. tylko nie rozumiem irytacji Malakasa...czyżby ZONA dała mu się we znaki? Malakas nie irytuje się z byle powodu..:D //edit post w linku został poprawiony...można spróbować dopisać arty w HUD gry Link to comment Share on other sites More sharing options...
katalysator Posted May 26, 2011 Author Report Share Posted May 26, 2011 Dzięki...wiesz z domyślaniem się na temat zawartości konfiguracji bywa różnie, większe doświadczenie mam na polu edycji unreal engine...ale tam to było łatwiej :D PS.Jakiś czas temu miałem chęć umieszczenia w sieci dwóch plików (obrazy dvd na temat charnobyla bo stworzyłem takową kompilację 2xdvd + okładka jeżeli byłby ktoś zainteresowany to dajcie znać, bo nie wiem czy warto...łatwiej będzie jeżeli ktoś by chciał to nagram coś takowego na 2xdvd(nagrywam tylko na verbatimach)+2x a4 okładka + wkłądka..tylko nie wiem ile mnie wyniesie koszt..można sie dogadać Jest tam kilka filmów po polsku i kilka po angielsku, po kolei : -sekundy przed katastrofą(oficjalne z chyba discovery, więcej tam oficjalności niż prawdy) -bitwa o chernobyl (tu to jest jazda jak gorbaczow sie wypowiada co wiedzieli, a opinia publiczna nie) -po eksplozji(po rusku) druga płyta to: -piętno czarnobyla(po polsku jak ludzie wracają tam po kilkunastu latach -w sarkofagu (angielski dokument bbc) -serce chernobyla (też angielski dokument z wizyty po latach w zonie) ...jest co oglądać.. zresztą kopsnę tu kilka fotek jak to wygląda : jeszcze jeden ps. jak się nie mylę to twórcy stalkera maczali także palce w grach codename outbreak i firestarter :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts