Кристофер (Kpuc) Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 Przeszukując początkowe build'y gry Oblivion Lost natchnąłem się na takie oto zdięcia , jedno było użyte do mojego pierwszego kalendarza jaki na tę stronę zrobiłem ;) Postanowiłem się nimi podzielić 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czernobyl10 Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Zdjęcia robją wrażenie, kto jest na tych zdjęciach, ekipa z gsc podczas wypadu roboczego do Czernobyla i zony. Ogrom pozostawionego miasta i natura która odbiera swoje tereny które człowiek jej zabrał a potem zostawił uciekając w panice po awarii w elektrowni. Zdjęcia mają wymowe, nie trzeba słów wystarczy obejrzeć jaki człowiek jest mały i słaby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuzniecow Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Tak czarnobyl10 zgadzam się z tobą,te zdjęcia naprawde robią wrażenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 Dziś z Wykopu,Być może były,ale niektóre obiekty to jakby z gry wyjęte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Otlet Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 To zdjęcie co dałeś tom to albo bardzo dobrej jakości gra, albo naprawdę dziwne zdjęcie... To nienaturalne niebo, te niczym komputerowe obiekty... Dziwne xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts