Кристофер (Kpuc) Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Data: 19.04.2001r Dostępne lokacje: I1 day OPIS: Spoiler Build 749 jest najwcześniejszą znaną wersją gry Oblivion Lost, która tak naprawdę nie ma nic wspólnego ze znanym nam S.T.A.L.K.E.R.-em. Zawiera jedną mapę, która służyła do testów grafiki, fizyki oraz sztucznej inteligencji wrogów. Gracz ma dostęp do jednej broni - " Railgun ". Początkowo zakładano, że w l1_day pojawią się 2 typy przeciwników: " Mover " oraz " Skoczek ". Występuje fizyczna interakcja między strzałem z broni a przeciwnikiem. Build miał być zademonstrowany na wystawie ECTS 2001. SCREENY: Spoiler VIDEO: Spoiler INSTALACJA: Spoiler Uruchomienie odbywa się za pośrednictwem pliku XR_3DA.EXE. LINKI DO POBRANIA: Spoiler http://stalker.nick7.com/files/2001-04-19_build_749/!Demo_1.zip Źródło: https://stalker-ru.gamepedia.com/Build_749 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Svorn Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 TA broń to nic innego jak railgun z Quake 2 xD (a przynajmniej efekt dzialania) :D Pewnie potem ewoluował w gausa! xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Poczałkowo zapożyczono do gry przeróżne modele właśnie z quake, nie wiem jak się to miało do legalu, resztą te nocne kompilacjie nie miały nigdy wyiść za serwery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Svorn Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 No w następnych buildach zauważyłem właśnie model tej broni. :D Swoją drogą widziałem wiele buildów. (filmik z jednego byl pokazywany na długo przed premierą w jakimś programie o grach) ;) Ale aż nie chce mi się wierzyć że tak zaczął się stalker! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi