gowienoo Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Witam problem taki że bloki ulepszeń do Skata mi gdzieś zniknęły z plecaka możliwe że to robota Gawra albo areny bo tam tez często tracę skrzynkę narzędziową ktoś może podać nazwy tych bloków i może na dodatek skrzynki http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wodka.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Witam problem taki że bloki ulepszeń do Skata mi gdzieś zniknęły z plecaka możliwe że to robota Gawra albo areny bo tam tez często tracę skrzynkę narzędziową ktoś może podać nazwy tych bloków i może na dodatek skrzynki http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wodka.png blok ulepszeń 1 SKAT-15 - doc_8 blok ulepszeń 2 SKAT-15 - doc_10 Sprawdź tutaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gowienoo Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 blok ulepszeń 1 SKAT-15 - doc_8 blok ulepszeń 2 SKAT-15 - doc_10 Sprawdź tutaj: Oki system aktywacji modułów SKAT-15 - doc_1 Edit: tylko że jak je dopisuje handlarzowi to nie ma ich w inwentarzu a obawiam się teraz już doinstalowywać spaner na solianke która chodzi całkiem w miare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Zrób kopie potrzebnych plików...wrzuć spawner do gry...zrób potrzebne rzeczy i usuń spawner z gry...przywróć oryginalne pliki. Edit: tylko że jak je dopisuje handlarzowi to nie ma ich w inwentarzu Jeżeli nie ma handlarz to mogą być zablokowane jako przedmioty kwestowe... http://www.stalkerteam.pl/topic/2418-dodajemy-do-sprzedazy-przedmiot-kwestowy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Użyj spawnera, tylko dokładnie wg instrukcji, i spawnuj tylko najważniejsze przedmioty kwestowe których nie możesz już zdobyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gowienoo Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 No to chyba spaner to jedyne wyjście bo powiem ze próbowałem dopisać sidorowi a tego na bank nie skopałem i pozmieniałem wartości w linijkach quest items z true na false i nic. w sumie to trochę dziwne że się nie udało wprowadzić tych fantów do handlu !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Ale przecież spawner jest o wiele łatwiejszy w użyciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gowienoo Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Nom spanerek fajny ale wole go wywalić co by nie kusiło starczy że natrzaskałem teleportów :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi