MiedzianeJaja Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Mapa Niezbadanych Terenów http://img16.imagesh...eterenymapa.jpg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Miedziany a Muchy nie zaznaczyłeś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Ta może być ? Hmmm... Jakiej muchy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Ano to się dowiesz jeszcze jak w końcu skończysz tą Soljankę hehe Ta zdecydowanie nie pasuje , nawet w Zonie nie chciałbym jej spotkać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 To jak skończę, wtedy dodam muchę. :lol: Mam nadzieje że do tej/tego muchy nie jest potrzebny Pustelnik. Bo w czasie emisji (byłem wtedy z nim w chacie) nagle ryknął wielkim głosem po czym wsysło go do połowy pod ziemię i w takim położeniu "wyjechał" w ekspresowym tempie z domku na pole, gdzie wyrzuciło go nad ziemie, upadł i zmarł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Świetna mapa Miedziany..Mucha trochę za duża, ale zawsze to mucha...brak również ..Ukrytej Pieczary. Pustelnik potrzebny jest wiele razy i chyba niedobrze, że sobie poszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 W sumie zaznaczyłem wszystko z czym spotkałem się podczas "Dalszy ciąg poszukiwań tajemniczego stalkera". Resztę uzupełnię jak dojdę do tego :) Mówisz żeby się cofnąć do momentu zanim zabiło Pustelnika ? Szukałem czy nie jest potrzebny w dalszej rozgrywce i nie znalazłem, więc machnąłem ręką. Ale może coś było nie opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi