Кристофер (Kpuc) Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Data: 16.03.2006r Dostępne lokacje: Wszystkie występujące w Cień Czarnobyla oraz niektóre wycięte jak Martwe Miasto OPIS: Spoiler Prawie pełna wersja Beta S.T.A.L.K.E.R.-a. Zawiera pełną fabułę ze wszystkimi poziomami, a także część wyciętych zadań i dwie lokacje, które nie zostały uwzględnione w wydaniu. W tym Buildzie możemy zobaczyć wycięte zadanie z Doktorem na lokacji Martwe Miasto oraz pościg wojskowego śmigłowca za samochodem w Darkscape. 23 września 2010 roku Build został opublikowany na forach Gameinator przez użytkownika Loxotron. W kodzie binarnym gry znajduje się ciekawa wiadomość : " TO KONIEC BUILDOMANII MY, MASONI DZIĘKUJEMY ZA TWOJĄ CIERPLIWOŚĆ I OCZEKIWANIE WIDZIMY SIĘ W NASTĘPNYM ŻYCIU " SCREENY: Spoiler VIDEO: Spoiler INSTALACJA: Spoiler Build po pobraniu należy uruchomić poprzez xr_3da.exe Jednak niezbędny ku temu będzie program Alcohol 120% lub Daemon Tools. LINKI DO POBRANIA: Spoiler https://mega.nz/file/bdd23awJ#3iEOmkFZV1X-6WYxzFOir8cn1GzrzmMXxwRype2xyP0 Źródło: https://stalker-ru.gamepedia.com/Build_2571 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Mam pytanie ..Czy w tym build są wszystkie kwesty oryginału i czy podejdzie do niego spolszczenie z SoC..? W jakiej wersji językowej jest build który jest w linkach, ale raczej w rosyjskiej jeżeli dałeś osobno teksty angielskie..:) Chciałem to pobrać klikam w linki i nic się nie dzieje..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Klikasz na linku prawym klawiszem i ,,otwórz w nowej karcie,, wyskoczy takie okienko > klikasz jak na screenie i sie pobiera ;) Możesz również pobrać przez torrent ;) co ci polecam . W wersji rosyjskiej, dlatego dałem od siebie tego fixa , jest zrobiony chyba przez celeba ale nie pamiętam ;( .Poniewsz fabuła sie rózni od finalnej wątpie aby działała polska lokalizacja z 2600 . Co do fabuły , ciężko mi powiedzieć czy jest cała , mnie się nie chciało przechodzić do konca gdzies na zwęglaczu sie zatrzymałem i zacząłem bawić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Już działa..dzięki próbowałem wcześniej i nie uruchamiało się pobieranie..:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Z góry przepraszam za 4 letni wykop :geek:Lecz mam problem z tym buildem ponieważ obraz jest kolorowy jak na ostatnichscreenach w tym temacie. Moje pytanie brzmi jak rozwiązać ten denerwującyproblem? Bo build miodny a tu takie coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek77 Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Hej, jest do tego builda jakieś anglski choćby szczątkowy przekład? Co prawda znam sporo rosyjski, cyrylicę ogarniam, ale...... leń jestem i wolałbym większy komfort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 @Przemek77 A pobierałeś z podanego wyżej źródła ten Build ? Powinna znajdować się tam angielska wersja. A przynajmniej tak sądzę po tym filmiku: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek77 Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 (edytowane) Tak, z MEGA. To co podane jest na forum i tam jest wersja rosyjska tylko. Przejrzałem na szybko i nie ma tam wypakowanego localization.ltx ani żadnych tekstów. Z mojej strony zaś podaję link na poprawkę, która umożliwia działanie tego builda bez kombinowania z montowaniem obrazów płyt, zamieniamy xr_3da.exe i po kłopocie. https://yadi.sk/d/1s4yX1SM3I2w6 Edytowane 26 Września 2020 przez Przemek77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi