stalkersox Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 nie wiem jak przejść ostatnie anomalie w pieczarze zaraz przy górnikach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Ja przechodzę stając po prawej stronie (miedzy ścianą a "galaretą") i obserwuję wyładowania elektry. Zauważ że co jakiś czas znikają na chwilę. Kiedy znikną, biegnę w stronę wózków i będąc już prawie przy nich skaczę. Skok dlatego że kilka razy przysmażyło mi jednak w ostatniej chwili tyłek :lol: Wracam po tej samej stronie (czyli wracając to wychodzi przy lewej ścianie) zbliżam się ile można do "elektr" (ostrożnie tam jest tez "spalacz") i kiedy znikną, biegnę przy samej ścianie i skręcam w lewo przy ścianie przechodząc tuż nad "galaretą". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pani Wyrwiflak Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Nie mogę skończyć pieczary (sam początek gry), górnik do mnie strzela. Zabrałam skarb, byłam koło trupa ale nie znalazłam pda, może to mnie hamuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Skarby nic do tego raczej nie mają , jeśli Górnik strzela to może przypadkiem doszła do niego jakaś zabłąkana kula z wojny z mutantami. PDA będzie jak dostaniesz o nim info. Tak czy siak wracaj się od wejścia do Pieczary. Z wrogim Górnikiem nie pograsz sobie. To zbyt ważna postać do której się wraca kilka razy. Skarb zostaw. Jeśli to pierwsza wizyta w Pieczarze to rób tak jak autor sobie to obmyślił. Przebij się do Górnika, pogadaj, oddaj arty i wracaj do innych spraw. Jak Łysy da zlecenie na skarb to też najpierw pogadaj z Górnikiem a potem idź po skarb, okazji będzie aż nadto. PDA to dopiero jak Bagienny Doktor o nim powie , w Sarkofagu znajdziesz kartke że PDA jest u Górnika , a Górnik ci powie gdzie go szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pani Wyrwiflak Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Jeśli to pierwsza wizyta w Pieczarze to rób tak jak autor sobie to obmyślił. Przebij się do Górnika, pogadaj, oddaj arty i wracaj do innych spraw. Dokładnie tak zrobiłam i on strzela. Wróciłam do początku gry, bo średnio pamiętam początek, ale zrobiłam raczej wszystko co przed górnikiem powinnam zrobić. Dopiero potem poszłam po skarb i do trupa, na zasadzie, ze może dlatego on strzela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 I co? Jak wczytasz od autosave to dalej jest wrogi ? Załóż całkiem nową grę , w końcu to sam początek. W każdym razie to nie jest normalne. Jedyne co mi przychodzi do głowy to że jakaś tekstura zrobiła się przeźroczysta i Górnik , lub któryś z jego towarzyszy dostał przypadkową kulkę. Od początku: -Rozmawiasz z Astronomem - ten kieruje cię do Wioski i mówi o wódce z chlewni -przekupujesz wódką Kuźniecowa ewentualnie bierzesz quest na przyniesienie 10 butelek -w wiosce nikt nie chce z tobą gadać to znajdujesz Doktora w piwnicy - wypijasz lekarstwo i lądujesz w Pieczarze - opróżniasz plecak pod nogami i przebijasz się do Górnika -rozmawiasz z Górnikiem , wypijasz lekarstwo , wracasz do Wioski -idziesz do Sidorowicza Po prostu nie może się nie udać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 No wiesz kabal różnie to bywa, ja jak kiedyś grałem w soljankę to pamiętam że Astronom mi ciągle ginął, gdy szedł to dopadało go stado psów i zagryzło. Taka rosyjska ruletka, albo się uda albo i nie. A co do przejścia tych anomalii w pieczarze to da się, po prostu trzeba wiedzieć w którym momencie i szybko przebiec razem ze skokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pani Wyrwiflak Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Dzisiaj zaczęłam od początku, tzn od wioski kotów i skubaniec nie strzelał. Ale wczoraj też to zrobiłam i nic nie dało. No nic, ważne, że w końcu poszło. Zapomniałam, ze Soljanaka to kapryśna baba. ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Dopiero potem poszłam po skarb i do trupa, na zasadzie, ze może dlatego on strzela. Całkiem możliwe ..dlaczego zabierasz skarb i szukasz trupów..na tym etapie gry masz pogadać z Górnikiem i wyjść z Pieczary nic więcej nie ruszaj. O skarbie dowiadujesz się dopiero po wejściu do Baru, ...więc skąd pomysł by go zabrać. To proszenie się o błąd w stylu...element jest już w rejestrze gry...po którym niestety nic nie można zrobić. O PDA to już w ogóle nie ma co mówić bo to w połowie gry i więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 A ja jestem koło tego Górnika oddałem mu te wszystkie graty co były na początku w plecaku i nic się nie robi...Mówię nara i tyle... I co dalej? Tyle że on nic mi w zamian nie daje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 W plecki masz, szklankę napij się a quest się zakończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 W plecaku powinieneś mieć lekarstwo- wypij je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolo_15 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Po wypiciu lekarstwa postać nie przenosi się na strych, tylko zostaje w samym sweterku i zaraz ginie od radiacji... jak temu zaradzić ??? Edytowane 3 Grudnia 2016 przez paolo_15 Naprawione, pomogło ponowne wczytanie lokacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi