zbych Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 witam mam problem! niechcacy sprzedałem jeden grawikombinezon i oczywiscie nie moge skonczyc misji od kutwy, wczytanie sejwa nie wczodzi w gre bo juz sporo przeszedłem. Czy jest jakis sposób na odzyskanie go?! ( sprzedałem go sidorowi). dzieki pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Użyj spawnera, tylko dokładnie wg instrukcji: Tu powinna być nazwa kombinezonu: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Słuchajcie, w którym momencie Kutwa daje zadanie na grawikombinezony ? Mam cały czas ochotę na taki, robię te questy i robię a o grawikombinezonie ani słychu. Robiłem dla Kutwy jakieś zadania a teraz zostały mu już tylko na recepty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 W którymś momencie daje , natomiast to nie jest tak jak w TS , tu nie ma modernizacji grawikombinezonu, po prostu przynosisz i już Zwykły quest jakich jest ze setka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Słuchajcie, w którym momencie Kutwa daje zadanie na grawikombinezony ? Jak dobrze pamiętam to daje ten kwest po przyniesieniu worka trawki od Dezertera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gowienoo Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Jest pewien sposób na modernizacje kombinezonów można bo wykonać dopiero po wykonaniu zadania Kutwy inaczej sporo zapłacimy. Po zaliczonym quescie wchodzimy w tym kombinezonie w jedna z pułapek która niszczy kombinezon i w ten to sposób wartości na minusie zjeżdżają nam do zera. Dziękuje dobranoc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 korn a czy mógłbys pomóc w znalezieniu nazwy tego ''grawikombinezonu'' bo sie lekko zaciołem.lub ktokolwiek kto wie! dzieki i pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 korn a czy mógłbys pomóc w znalezieniu nazwy tego ''grawikombinezonu'' bo sie lekko zaciołem.lub ktokolwiek kto wie! dzieki i pozdro Wpisz sobie nazwę soldier_outfit 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Wielkie dzieki juz wpisałem i działa. dzieki i pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi