kmicic0 Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 Mam pytanie czym rozpakować tego moda... gra mi go nie widzi pobrałem go z tej strony jako spolszczenie i mod byłbym wdzięczny z szybką odpowiedź dokonałem standardowych zmian w pliku fsgame malakas // koledzy chętnie pomogą, ale musimy wiedzieć jakiego moda pobrałeś...post powinieneś napisać w temacie moda, wówczas nie byłoby domysłów. Podaj nazwę moda, wielkość i rozszerzenie pobranego pliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 Jaki mod ? Ja zawsze używam WinRar, czasami trzeba dopisać na końcu pliku ".rar" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 Mam pytanie czym rozpakować tego moda... gra mi go nie widzi pobrałem go z tej strony jako spolszczenie i mod byłbym wdzięczny z szybką odpowiedź dokonałem standardowych zmian w pliku fsgame Archiwa są pakowane albo winrarem albo 7zip .Jeśli twój program nie umie tego rozpakować to pewnie chodzi o 7zip.Ściągnij go sobie na przykład stąd 7zip Albo nowszego winrara który też obsługuje archiwa 7z Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кристофер (Kpuc) Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 Pliki pobrane z pobieranie tej strony często pobierają się bez rozszerzenia ! A by to naprawić musimy , włączyć pokazywanie rozszerzeń w systemie Windows . Folder -> Narzędzia -> Opcje folderów -> Widok -> Odznaczyć Ukryj rozszerzenia znanych typów plików i Zastosuj Następnie na pliku który pobrałeś klikasz prawym klawiszem i zmień nazwę, wpisujesz ,,a.rar,, od tej pory o ile masz zainstalowany Winiar na pc ikonka powinna się zmienić na 3 książki. Jeżeli nie masz winrara ani 7zip pobierz 7zip - darmowe narzędzie Pobierz , zainstaluj i klikasz prawym klawiszem na tym pobranym pliku moda i 7zip > wypakuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts