gowienoo Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Witam sprawa następująca mam PDA Strieloka ale doktorek nie chce ze mną na ten temat gadać próbowałem nie raz za to chętnie pogadał by ze mną o swoim psie problem że Luber nie żyje i tu moje pytanie czy jest opcja że to dlatego doktorek nie gada ze mna o PDA czy gdzieś indziej się zakopałem z fabułą. w chwili obecnej wiszę jedynie Zacharowi kwaśnego jezowca PDA nie mogę oddać i jeszcze jakaś pierdoła. Jedyna nitka rozwijająca scenariusz to wycieczka do górnika po przejście na niezbadane tereny a tak wszystkie misję załatwione i brak nowych rozwijających fabułę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Luber raczej nic do tego nie ma .Postaram sie dzisiaj ci wieczorem powiedzieć jak to wygląda u mnie.Akurat jestem na podobnym etapie.Też mam iść z PDA do Doktora i też Luber mi zginął.Wprawdzie inne plany miałem co do rozgrywki ale co tam :) Jakby Doktor sie posypał w sumie nie ma tragedii.W PDA jest tylko recepta na Żywe Serce i w sumie stracisz tylko możliwość ożywiania NPC i trzy questy poboczne.Do ukończenia gry nie jest to konieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gowienoo Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 No poradziłem sobie zespanowałem PDA i mając nad stan udało się z Doktorkiem pogadać powiedzcie mi za to bo nie dział mi recepta na grzechotkę. i kolejna sprawa fabuła się pchnie teraz dopiero jak pójdę na nowe lokacje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 No nitek powinieneś mieć więcej na tym etapie gry.Poza sejfem i Niezbadanymi Terenami to zadania związane z Duchem , poszukiwanie zaginionej ekspedycji no i linia questów Kota którą uruchamiasz na Bagnach.Nie wiem ile z tego uruchomiłeś i jak daleko zaszedłeś, przejrzyj sobie poradnik najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gowienoo Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Ekspedycje znalazłem Ducha też ale zostało mi żywe serce i jakieś poboczne pierdoły a na bagna do kota hmychyba coś w gadce z nim ominołem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi