zbych Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Witam W którym dokładnie miejscu w bazie wolnosci na magazynach znajde trupa francuza(quest kota w poszukiwaniu czarnego doktora)w poradniku wycztałem ze gdzies tu ma lezec jego trup i zabrac mam jego pda dla zachara. troche juz zem oblazł te magazyny i cus nie moge go znalezc. Czy moze musze jeszcze ruszć do przodu z jakim innym questem?! dzieki i pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Francuz to ksywka stalkera, który powinien być w budynku sztabu na górze...wyglądało to tak, że wchodząc do pomieszczenia z wyrwą w ścianie GG był świadkiem zamachu na Francuza. Po krótkiej walce z zamachowcami...można było przeszukać ciało i znaleźć to PDA. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 wielkie dzieki za pomoc!! juz rozkminiłem!! dzieki i pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi