korn06 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Mam pytanie: czy ktoś znalazł PDA Lubera w podziemiach? Bo mi już 2 raz zniknął, z opisu wynika że powininno być tutaj: Nazwa do spawnera tego PDA to : und_pda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Nie wiem czy Lubera czy kogoś innego ale zapewne chodzi ci o pda po które wysyła cię Archara. Jeśli to te to nie na klatce schodowej a wcześniej w korytarzu z elektrami przy samym wyjściu na klatkę schodową.Znalazłem bez problemu ale jest warunek trzeba tam iść zaraz po otrzymaniu zadania bo śmieciarz sprzątnie zwłoki , dobrze jest też nie zginąć przed podniesieniem pda , przy wczytaniu zapisu też może zniknąć , sytuację może uratować autosave Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Po to PDA wysyła sam właściciel czyli Maks Luber gdy go uratujemy w Dolinie Mroku. Ja zwlekałem z tym szukaniem, poszedlem do podziemi dopiero po pewnym czasie i chyba dlatego znikło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Możecie mi wyjaśnić kto to jest Maks Luber, gdzie on jest i przed kim go ratujemy ? Widzę już drugi temat o tym i nie mogę sobie skojarzyć nikogo takiego, ani nie przypominam sobie żadnego innego PDA pod Agropromem, oprócz tego o którym pisał Kobal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Maks Luber to gość którego ratujesz w Dolinie Mroku jak pierwszy raz tam wchodzisz .To któryś z tych trzech powinnościowców albo ten zaraz przy przejściu z rannym bandytą , albo ten z konwoju albo ten w więzieniu bandytów , nie pamietam za dobrze który Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Ten pierwszy to był Nabój. Zapamiętałem bo miał niezła ksywkę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 No przecież to ten, po uratowaniu jeśli będziemy z nim poza zasięgiem wzroku powinien przejść na posterunek Powinności dowodzony przez Prapora na Wysypisku (warto patrzyć na mapę i zobaczyć czy przeszedł, bo czasami zaczyna atakować bazę Bandytów) . Za zwrot PDA daje transmutację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Tym razem było, żeby nie znikło warto iść po PDA jak najszybciej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi