Soviet Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Nie mogę spam... znaczy się pisać na sb, przez co nie mogę w pełni uczestniczyć w życiu forum. Podejrzewam, że może muszę mieć jakiegoś posta napisane, i to jest drugi powód, dla którego zakładam ten wspaniały topic. A i scroll nie działa. I ogólnie za dużo tu Javy. A jak już napisałem ten temat, to się coś tam mnie spytało o tagi i natychmiast przeniosło na stronę główną. Co tu się w ogóle dzieje? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Soviet to inny skrypt i inne zasady ....SB tak jak napisałeś po 5 postach..:)...tagi możesz wpisać , ale nie musisz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 O ile ja wiem to SB po pięciu postach chyba że portals coś zmienił , a z tą javą to masz świętą rację :@ nie wiem skąd tyle tego się wzięło w każdym razie to w ostatnich dniach się stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Problem z Java zakończony a co do drugiej sprawy to limit zostanie tak jak jest bo nie chcę spamu na SB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Tak Sb jest po pięciu postach :D małe pytanko : Soviet czemu ty masz tylko jednego posta? przecież miałeś więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi