oloo Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Jak w tytule. Kod oczywiście wpisany, drzwi jednak się nie otwierają. Pierwsze drzwi, z kodem 1234.Przy użyciu granatnika czasem się trochę uchylą, ale nie da rady do nich tak szybko podejść. Jest na to jakaś rada..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Nie wiem ale spróbuj ten bajer z karabinem bo w elektrowni działa. Rzuć karabin tak aby wszedł w zawias drzwi. I powinny się uchylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Najpierw uruchom grę od wejścia ...tych drzwi będziesz potrzebował wiele razy. Jeżeli nie chcą się otworzyć to jest błąd.Kod masz błędny ,,,to jest 1243. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Dzięki. Kurde, pierdoła ze mnie.. malakas // cieszę się że mogłem pomóc ...ja zawsze piszę te chore kody na kartce , nie znoszę kodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi