MiedzianeJaja Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Kiedy chodziłem po lokacjach zauważyłem że na minimapie hud-a pojawiają się symbole których znaczenia nie znam a w miejscach które wskazują nic szczególnego nie ma. Pierwsze trzy zauważyłem w X-10 już przy pierwszym wejściu i pozostały już Kolejny zobaczyłem na dworcu autobusowym w Prypeci. Sprawdziłem wszystkie pietra i jedynie gdzie nie mogłem się dostać to drugie piętro zablokowane zawalonymi schodami i "niewidzialna ścianą". Co to może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Może to pozostałości z innych zadań? Albo odkryłeś jakieś nowe niesamowite znaczniki? :D Spróbuj wejść na te znaczniki, czasami są piętro wyżej lub niżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Sprawdzałem i nic :) Dlatego mnie to ciekawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Nic nie znajdziesz, to jest jakaś pozostałość autorów czy dopy ... Sam się nad tym głowiłem , chodziłem , strzelałem , czekałem i latałem w trybie demo_record i nic :@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Panowie to są przecież znaczniki pijawek lub kontrolerów. Miedziany robiłeś zadania dla Chudego w Barze by PDA pokazywało ci mutanty. Trzeba było przynieść kilkanaście PDA i części ciała mutanta. I potem na minimapie pokazują ci się znaczniki. Zielony to pijawki, niebieski kontroler a czerwony pseudogigant chyba tak . A nic nie ma w tym miejscu bo jest mały błąd w skryptach zapewne. Te pijawki tam są tylko uaktywnią się przy którymś zadaniu, ale twoje pda widzi wszystkie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 WOW. :o No zagiąłeś formą Kobal. Daję plusika za ogrom wiedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Kobalowi jedynie kolorki mutantów się pomieszały, zielony to kontroler, niebieski to pijawki, czerwony się zgadza (pseudogigant) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Zauważyłem że czasem znaczniki mutantów pojawiają sie w miejscu gdzie żadnego mutanta nie ma.Albo był tylko gdzieś zwiał lub zginął. Znacznik czasami zostaje a mutanta już niema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi