tomlopag Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 witam to mój pierwszy post, proszę o pomoc mam oryginalnego STALKERA SoCH i próbuje na nim nadpisać moda NARODNAJA SOLJANKA postępuję zgodnie z wszystkimi instrukcjami jakie znalazłem w necie i za każdym razem odpala mi się oryginalny SoCH w czym jest problem. Reinstalowałe grę z 5 razy. Pomocy!!!!!!!!!!1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Masz przed sobą szczegółową instrukcję postępuj litera w literę, a mod odpali bez problemów...chyba ,że coś źle pobrałeś... potrzebujesz .... grę w wersji 1.004 mod 19.04. dopełnienie 14.08. 2 patche spolszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlopag Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 mam to wszystko i postępowałem zgodnie z twoją instrukcją którą podałeś na tym forum i za każdym rzem to samo odpala się oryginalna gra zamiast moda. dodam że przy pierwszej instalacji mod udało mi się na chwilę odpalić grę ale jak później dorzuciłem do niej dodatki to po ptakach. cały czas się odpala SoCH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 odinstaluj grę ....wyczyść rejestr systemu po pozostałościach gry..potem postaw podstawkę w wersji 1.004..uruchom na chwilę, sprawdź czy na dole w ekranie startowym pisze wersja 1.004, pograj chwilę i wyłącz..dalej instrukcja....całe forum gra na tej instrukcji nie ma możliwości by mod nie ruszył... Jeżeli mod nie rusza to jest to błąd instalacji lub źle pobranych plików... Żadnych dodatków do gry nie wrzucaj bo powodują problemy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlopag Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 robię to co zleciłeś, ale ciekawi mnie dlaczego raz odpalił a po dograniu dodatków już nie. po kolejnej reinstalacji bez dodatków też nie poszło. pobierałem tę grę na torrentach ze trzy miesiące i bardzo mi zależy aby ją uruchomić bo STALKER to gra nr1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 A może niekompletnie pobrałęś albo źle skopiowałeś. Może to banał- ale jak kopiujesz pamiętaj żeby dać zgodę na nadpisanie istniejących plików. Podam prawidłowy rozmiar wszystkich składników moda: -Solianka z 19.04- 4,83 GB -dopełnienie - 1,81 GB -2 patche - 95,3 MB Wszystko pobrane z tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlopag Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 wszystkie wielkości się zgadzają, przy kopiowaniu plików do ścieżki: ...THQ/STALKER SoCH pamiętam aby scalić pliki i nadpisać cześć(kopiuj i zamień) więc chyba dobrze wszystko robię. teraz instaluję po raz kolejny zobaczymy co to da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlopag Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 panowie dzięki za pomoc, gra ruszyła wszystko było dobrze tylko ja kopiowałem cały czas zawartość pliku "gamedata" zamiast cały plik. sory za całą akcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Tak... należy wrzucić cały plik ..gamedata i potwierdzić zmiany.Podobnie trzeba postępować z patchami... Dobrze, że Ci się udało..to oznacza że pobrane pliki są ok.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi