malakas Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Znalazłem taki oto filmik pokazujący sposób robienia zdjęć ...myślę,że będzie pomocny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 O..szkoda że jeszcze tam nie doszedłem. Ps.Dziwny ten celownik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Tak jak jest to pokazane na tym wideo należy robić wszystkie zdjęcia kwestowe (lornetka, pojawia się czerwony znacznik i pstryk), a jest ich kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi