Krzysu Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Podczas rozmowy z Bagiennym Doktorem w Kordonie, gdy nadchodzi moment podania mojej postaci jakiegoś lekarstwa - wyrzuca do pulpitu z błędem: FATAL ERROR [error]Expression : no_assert [error]Function : CXML_IdToIndex<class CEncyclopediaArticle>::GetById [error]File : e:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrgame\xml_str_id_loader.h [error]Line : 112 [error]Description : item not found, id [error]Arguments : zone_anomalies_smallrain Dodam, że kiedy grałem przedtem też tak miałem. ps. Jak owy błąd już się pojawił w jakimkolwiek topicu to przepraszam, zaspady jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Bardzo dziwny błąd i ja jeszcze go nie spotkałem..ale najdziwniejszy jest ....[error]Arguments : zone_anomalies_smallrain....instalowałeś jakieś dodatki do tego moda, nowe tekstury...poprawki pogody, lub coś innego.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysu Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Nie, nic nie instalowałem, wgrałem wszysko po kolei (ew. na chwile zmieniałem wartosci linijki actor gd_novice w pliku actor.ltx ale to nie ma znaczenia) i nagle przy Doktorze sru. Dodam: Wersja 1.0004, instalowane wg. Waszej instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Nie spotkałem się. Tym bardziej że opis wskazuje dość mętnie na to że popsułeś anomalię http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/lol.gif Google wypluwa tylko jeden wynik. Jest to wyjaśnienie Ahary na forum AMK Team TU Może spróbuj w pliku ...\gamedata\config\gameplay\info_arhara_way.xml (otwierane notepadem) usunąć taka linijkę <article>zone_anomalies_smallrain</article> albo podmienić w niej nazwę zone_anomalies_smallrain na inną anomalię i zobaczysz czy coś sie zmieni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysu Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zrobiłem to co mówiłeś i 1) Gdy usunąłem linijkę to był bug trap 2) gdy nazwałem inaczej to też był bug trap, tyle ze zwiazany z zone_anomalies_pulsar. jednak sobie odpuszczę soliankę, puki nie wyjdzie jakaś konkretna wersja :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 [error]Description : item not found, id [error]Arguments : zone_anomalies_smallrain Tylko, że to wygląda na brak anomali nie na uszkodzenie....nie mam soli w PC by sprawdzić te pliki...może ktoś sprawdzi jak wyglądają te zapisy. W przypadku tekstur wystarczyło skopiować plik o podobnym rozmiarze i zmienić jego nazwę, ale jeżeli gra się sypie na starcie to polecam postawić czystego moda od początku i sprawdzić czy błąd występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi