Radrif Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Nie potrafię odnaleźć rubinowej bateryjki na radarze która jest potrzebna doktorowi w Prypeci do teleportu. Byłem na jantarze, wypytałem Krugłowa i szukałem tam gdzie powiedział... I rzekomej bateryjki ani widu ani słychu... A pamiętam co mówił: od MW zakręt w lewo, las i para głazów... Jeżeli można to proszę o dokładniejsze nakierowanie gdzie ten art się znajduje... No chyba że można samemu zrobić sobie taką bateryjkę ale tego nie próbowałem bo bateryjki lezą sobie w schowku w barze... Dodam że przeszukałem calutki las a detektor nic nie wychwytuje. Chyba że ma tego artu nie łapać w co nie wierze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Szukasz trochę w nie właściwym miejscu. Ten art nie jest w lesie...jest dokładny opis miejsca gdzie ukrywa się ten art...:) Poszukaj w zakładce ...RADAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Nie od MW zakręt w lewo tylko przed zakrętem w lewo , idź do narożnika lokacji po prawej stronie drogi i za kamieniami znajdziesz bateryjkę.Gdyby jej nie było wyjdź z lokacji i wejdź z powrotem lub wywołaj emisję , Krugłow mówi że czasami tam się bateryjka pojawia jak pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radrif Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 No i dziękuje :) Miałem napisać że przed zakrętem w lewo ale wtedy byłem już bardzo śpiący więc raczej dlatego taka pomyłka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi