kowalosiu69 Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Po przekroczeniu 100 punktów reputacji wywala mnie do pulpitu z bugiem .Dzieje się tak bez względu na to czy Mod jest zainstalowany na Windows XP czy też na Winows 7 Ultimate .Podobnie ma się sprawa u kolegi który gra na innym sprzęcie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Po przekroczeniu 100 punktów reputacji wywala mnie do pulpitu z bugiem .Dzieje się tak bez względu na to czy Mod jest zainstalowany na Windows XP czy też na Winows 7 Ultimate .Podobnie ma się sprawa u kolegi który gra na innym sprzęcie . Hmm, Nie wiem czy w rozwiazaniu problemu w tej sytulacii wyjasni cos log ale dobrze bylo by abys go podal od linii fatal error Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Problem rozwiązany . Przyczyną było robienie zmiany w folderze fsgame. Po zainstalowaniu wszystkirgo od nowa wszystko gra . Przyzwyczaiłem się robić tam zmiany przy modowaniu Stalkera . Mam problem z powrotem na Jantar, co bym nie robił zawsze leże trupem pod drzwiami Stacji Janów . Jak wędrowaliśmy bez map było okej a po wręczeniu map zawsze ginę ??? Co może być przyczyną . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Miałem takie coś w innym modzie że po przejściu na inną lokację lądowałem tam martwy , powodem było krwawienie, niby lekki ubytek na zdrowiu ale że gra przesuwa trochę czas to po przejściu po prostu wykrwawiałem się na śmierć. Zew Prypeci tym bardziej szaleje z czasem gry. nawet normalnie potrafi przy zmianie lokacji przesunąć czas o kilka godzin a jeśli jesteś głodny, napromieniowany, ranny to może wystarczyć byś nie przeżył podróży. Może jeszcze bawiłeś się opcjami SGM , lub same ci zaszalały , pamiętam że można tam było sterować upływem czasu, tzn na przykład przyśpieszać , wtedy to samo jak wyżej , czas który normalnie gra zalicza na podróż zwiększa się kilkakrotnie i umierasz na przykład z głodu bo w grze mijają w tym czasie trzy dni. Ale to byś pewnie zauważył , bo zaraz widać że dni coś krótkie się robią :) Prześpij się , wylecz, najedz i spróbuj jeszcze raz przejść na Zaton. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Wszystkiego już próbowałem . Przechodziłem Rano ,po południu i w nocy . Po wizycie u sanitariusza i spaniu oraz jedzeniu i dupa blada . Szkoda mi się cofać bo mam już ponad 500 punktów reputacji;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi