kobal Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Wielka prośba gdzie jest ten trzeci helikopter bo nijak nie mogę się doczytać z tej notatki a chodzę już 2h od portalu do portalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 masz go tam...wisi na kominie....wróć tam gdzie znalazłeś żółtą notatkę wejdź na wirnik wyjdź poza barierkę i skacz z rozbiegu na okrągły zbiornik . Masz tam skrzynkę z wyposażeniem, trochę w głębi jest teleport na dźwig ...przejść po ramieniu i skok na komin . drugi teleport i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Dzięki malakas.Wrócę z pracy i siadam do gry.Może w końcu za trzecim podejściem uda mi się skończyć tego moda.Już bardzo dawno żadna gra tak mnie nie wciągneła. //malakas gra jest bardzo wciągająca i naprawdę warto ją skończyć ...powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Ja szukam drugiego helikoptera i nie mogę go odnaleźć, ganiam przy kilku ale przy żadnym nie znalazłem qestowych przedmiotów. Gdzie jest ten drugi helikopter? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Vorenusie trochę trudna ta droga...cały kwest zaliczasz bez dotykania ziemi w kolejności jak piszę... ... do pierwszego dostaniesz się tylko za pomocą teleportu Monolitu..(czaszka) ten na dachu w ogniu....obok niego jest kulisty przedmiot kwestowy..... .... drugi jest zaraz obok na dole , nie wchodź w teleport , obok teleportu po drugiej stronie barierki jest wąskie przejście (trochę ciężko znaleźć)którym po stromym dachu dojdziesz do schodów...dalej w dół i zobaczysz śmigłowiec i pilota ...wskocz tam i zabierz notatkę...wejdź na łopatki śmigłowca i wyjdź poza barierkę ...skok na zbiorniki w dole....przeszukaj skrzynki i dalej teleport na dźwig....po ramieniu skok na komin...do teleportu ...zabić dwóch monoliciarzy.... ...trzeci wisi sobie na kominie tam jest plecak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Dzięki malakas, właśnie nie mogłem znaleźć przejścia na niższe fragmenty dachu miejsca gdzie lądujemy po skorzystaniu z teleportu Monolitu. Od siebie dodam, że skacząc z dźwigu trzeba się kierować na lewą stronę "balkonika" na kominie, bo skacząc na wprost jakoś się zabijałem... Po wylądowaniu szybko w teleport bo Monoliciarze są zadziwiająco celni z górnego balkonika. Na górze już standard - 2x śmierć sekciarzy i plecak jest nasz. Kolejna flaszka dla Ciebie malakasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Mimo, że moi zacni przedmówcy tak pięknie wszystko tutaj opisali, i tak spędziłem dziś na CEA2 wiele upojnych chwil wypełnionych chorobą popromienną. W związku z tym postanowiłem zrobić mały fotoporadnik dla tych, co pójdą na poszukiwania zestrzelonych helikopterów na CEA2. Jeśli chodzi o pierwszy śmigłowiec to wszystko jest jasne ... Droga do Plecaka... Drugi helikopter widać już w pobliżu miejsca gdzie się teleportowaliśmy na dach sarkofagu: Po dotarciu do niego zaczynają się schody W tym momencie gry, ja wybierałem kilkakrotnie zły płat wirnika Gdy stojąc na szczycie rotora spojrzymy na wschód, to zobaczymy cel naszej eskapady: Korzystając z teleportu, który nam powstanie na dachu drugiego okrągłego zbiornika i czytając porady malakasa i Vorenusa, docieramy w końcu do celu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Gites... Wracam na reaktor !nie ma skrzynki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 No to co że nie ma.Wal na komin szukać plecaka.No chyba że teleport ci się nie otwiera.To niestety od wejścia na lokację trzeba powtórzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 a jak nie ma też portalu i spadam jak kamieni na dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zadałeś bardzo nieprecyzyjne pytanie....co robisz ..czego nie ma ..gdzie nie na... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 a jak nie ma też portalu i spadam jak kamieni na dół To weź lepszy rozbieg, jeśli Cię dobrze zrozumiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Mam problem z pierwszym helikopterem...nie ma nigdzie w pobliżu tego rejestratora... .. malakas // jeżeli chcesz sygnaturę to wklej ją do profilu nie do postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Mam problem z pierwszym helikopterem...nie ma nigdzie w pobliżu tego rejestratora... .. Po teleporcie na CEA 2 idź w lewo, zobaczysz helikopter, przeszukaj dokładnie, możesz użyć lornetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 O to właśnie chodzi, że naprawdę dokładnie sprawdziłem metr po metrze, również używając lornetki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Z tym rejestratorem nigdy nie było kłopotów. Na pewno szukasz przy właściwym helikopterze? Do tego zadania na CEA musisz się dostać za pomocą teleportera monolitu. Wylądujesz na dachu elektrowni i zaraz po lewej stronie jest helikopter a przy nim naprawdę spory rejestrator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Po skorzystaniu z teleportu monolitu po lewj stronie jest helikopter , gdzie wokół się pali...tym bardziej jak piszesz, że on jest spory, to powinienem bez trudu jego znaleźć...chyba nie wyparował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Hmm. możesz podesłać zapis, ale sprawdzić będę mógł dopiero około 18, standardowo w takich wypadkach zaleca się cofnąć do zapisu przed wejściem na lokację, w tym wypadku na CEA i spróbować jeszcze raz. Może coś nie zagrało przy rozmowie z Woroninem, albo z Muchą. Na tym etapie gry jest ważne by po rozmowie z NPC odczekać chwilę, czasami przychodzi jakiś jeszcze sms który dopiero uruchamia właściwy skrypt. Nie pamiętam dokładnie czy po rozmowie z Woroninem coś takiego było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Wstaw fotkę z miejsca gdzie szukasz ...tak by było widać śmigłowiec od strony wejścia na elektrownię..należy przejść przez te niby ognie i rejestrator powinien być z drugiej strony śmigłowca. Nie jest widoczny z miejsca do którego przenosi teleport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Oto fotka o którą prosiłeś malakas.,.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 @ jerczi A po rozmowie z Woroninem wyszedłeś z bazy Powinności na teren Baru i miałeś serię SMSów między Striełokiem a Woroninem dotyczącą strąconych helikopterów, a zwłaszcza tego z numerem 124 (to ten na dachu elektrowni) przy którym masz znaleźć ten rejestrator ? Bo jeśli nie miałeś tych SMSów, to wgraj sejwa sprzed rozmowy z Woroninem i nie teleportuj się na CEA-2 dopóki nie przyjdzie na sam koniec SMS od Kła zaczynający się tak: "Striełok, chyba ci odbiło..." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Tak właśnie zrobiłem i cofnąłem się do Baru...brakowało tego SMS-a od Kła...teraz jest już w porządku..bardzo dziękuję za podpowiedź...leci plusik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 No to sie cieszę... ;) I znów kolejny stalker uratowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi